nixnox Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Interesē izveidot mājaslapu, kurā darbotos MySQL. Esmu taisījis daudz lapas ar ucoz, bet PhP nav svešs, jo RTU lietojumprogrammatūrā mums bija jāveido vienkāršas lapas. Lieta tāda, ka negribas maksāt par hostingu, sakarā ar to, ka mājaslapa nav peļņas gūšanai, bet gan vienkārša "eGame" turnīra statu apkopošanai. Domāju taisīt uz id.lv, bet tagad neiet tā mājaslapa. Vai zina vēl kādu vietu, kur var nohostēt lapu, lai nebūtu domēns jāpērk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 id.lv reģistrēt vari www.nic.lv, bet tas nav hostings, tikai domēns. bezmaksas php hostingus meklē http://goo.gl/6lYO1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Tieši tā, id.lv reģistrē tikai domēnu(adresi, kuru ieraksti pārlūkā). Es gan īsti nesapratu kā taisa lapas ar ucoz, man likās, ka tas ir hostings. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Tieši tā, id.lv reģistrē tikai domēnu(adresi, kuru ieraksti pārlūkā). Es gan īsti nesapratu kā taisa lapas ar ucoz, man likās, ka tas ir hostings. ucoz, manuprāt, var pielīdzināt WordPressam - ir kaut kāds cms uz kā štancēt Cšņiku lapeles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wintermute Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Nuuu ... uzliec serveri uz sava kompja ( vai labāk - kāda veca lūzņa ) un tur i lapu tur. Un domeina vārdu paņem no http://www.dyndns.com/ Tikai vajadzēs tev script uztaisīt, kas updeito dns ierakstu, ja/kad IP nomainās. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastguru Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Vari pieteikt bezmaksas hostingu iekš serveriem.lv :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts