EdgarsK Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 (edited) Mēs meklējam - kompetentu sava aroda speciālistu * php, mysql, html, css, javascript zināšanas, vismaz 3 gadu pieredze * pieredzi ar CodeIgniter framework - tiek uzskatīts par privilēģiju Mēs piedāvājam * strādāt ar lielākajiem Latvijas zīmoliem * konkurētspējīgu atalgojumu, * izaugsmes iespējas * draudzīgu kolektīvu Mūsu mājas lapa - http://www.digibrand.lv Sūti savu pieteikumu kopā ar CV uz office@digibrand.lv Edited December 28, 2010 by EdgarsA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Mūžsenais jautājums - aptuvenais algas diapazons? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Pirms kāda laika, biju aizgājis ciemos. Jāpiebilst, ka tobrīd vairāk tika meklēts freelance programmētājs, kas uzņemtos vidēja lieluma projektus, kas uzrodas neplānoti. Izrunājām par konkrētu projektu(piemēra) termiņus, izstrādes nosacījumus, samaksu utml. lietas. Parādīju ko līdz šim esmu veidojis, zināšanu bāzi utml. Solīja testa uzdevumu tuvākajā laikā. Vēl aizvien gaidu testa uzdevumu. Uz e-pasta vēstuli arī nesaņēmu vairs atbildi vai kaut ko līdzīgu. Iespējams es kļūdos, bet darbinieku(vai potenciālo darbinieku) meklēšana notiek diezgan nenopietni. P.S Šis ir tikai mans subjektīvais viedoklis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teror Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Es ar varu padalīties ar pieredzi saistībā ar Digibrand. Darbinieku meklēšana izskatās tiešām nenopietna - CV sūtītīju kaut kad gada sākumā, atbildi saņēmu tikai vasaras beigās, var taču laicīgi atbildēt, ka vakance aiņemta, darbinieks nav piemērots vai sazin kas vēl par vainu, nav jau jābrauc ciemos, e-pastu uzrakstīt jau nav pus dienas jautājums. Vēl kas, algas lielumu, par katru cenu negribēja izpaust, it kā tas būtu valsts noslēpums, bet tā jau tāda kopēja lv darba devēju tendence. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Ui, un visa reputācija auzās... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Man gan nez kāpēc nekādu problēmu nebija. Atbilde par tikšanās nepieciešamību tika saņemta nākamās dienas rītā. Tikšanās laikā arī apspriedām ar atalgojumu, darba laikiem un tml saistītus jautājumus. Mans stāsts pret jūsējiem liek domāt, ka pretendenti tomēr tiek izvērtēti diezgan ātri un profesionāli. Negatīvas atbildes nesniegšanai arī varētu būt zināms pamatojums - sākumā aprunājamies ar "derīgajiem" un ja nu galīgi nekā, tad vēlāk skatāmies pāri palikušajiem (kas nebūtu iespējams, ja pirms tam šiem cilvēkiem jau būtu nosūtīts atteikums). Šie gan ir tikai minējumi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Tas, protams, ir jauki, bet tikpat jauki būtu atsijātajiem aizrakstīt "šobrīd nē, paldies". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 (edited) Tāpēc jāstrādā no mājām uz ārzemēm - visu var sarunāt caur e-pastu un skype un nav jāšķiež savs laiks, dodoties uz pārrunām utt. Edited January 7, 2011 by Mr.Key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted January 13, 2011 Author Report Share Posted January 13, 2011 Digibrand komentārs - ļoti atvainojamies tiem, kas nav saņēmuši no mums atbildes vai savlaicīgus komentārus. Meklējam programmētāju, jo daudz darbu un tieši dēļ tā, ka daudz darba arī biroja vadītāja brīžiem nepagūst paveikt visu to ko vajadzētu t.i. sniegt atbildes un komentārus. Jebkurā gadījumā paldies par atsauksmēm - tiem, kas pieteiksies apsolam konstruktīvu sarunu un atbildi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts