Jump to content
php.lv forumi

xampp , appserv


ellespuika

Recommended Posts

Nemocies ar tiem xampp-veidīgajiem.Labākais man zināmais risinājums,ar ko ir nācies uz windas strādāt,ir krievzemē izstrādātais Denwer3 Stabils,ātrs,nepiedrazo reģistru.Lielākais pluss-iespēja veidot domēnu-subdomēnu struktūru kā uz "īsta" servera,un mapes vērt kā lokālus saitus ar savu adresi.Var uzinstalēt pat uz fleškas,un nekad nav bijis tā ka kaut kas neiet.

Edited by 404
Link to comment
Share on other sites

Labākais man zināmais risinājums,ar ko ir nācies uz windas strādāt,ir krievzemē izstrādātais Denwer3 Stabils,ātrs,nepiedrazo reģistru.Lielākais pluss-iespēja veidot domēnu-subdomēnu struktūru kā uz "īsta" servera,un mapes vērt kā lokālus saitus ar savu adresi.Var uzinstalēt pat uz fleškas,un nekad nav bijis tā ka kaut kas neiet.

WTH? To māk jebkurš līdzīgs produkts. Ok, xampp piedrazo reģistru, bet ir taču Appserv, kurš reģistru vispār neaiztiek. Tavs Denwer, btw, veic izmaiņas reģistrā. Un jebkuram līdzīgam produktam nevajag virtuālo disku (virtuāla diska ne-nepieciešamība tiek pasniegta kā fēčā iekš upcoming denwer4).

Cik esmu lietojis Appserv, nekad nebija nekā tāda, ko nevar izdarīt.

Link to comment
Share on other sites

Nu Denwer cik zinu,vienīgās izmaiņas veic vienīgi hosts failā,bet reģistru neaiztiek.Viņš arī jānoinstalē nekā nav.Izdzēš WebServers folderi un kārtībā.Tas virtuālais disks arī nav nepieciešamība bet gan fīča ērtībai.To var pie instalācijas arī nelikt,uzdodot kaut vai disku C. Ja nu vienīgi varbūt nākamajā tas var būt obligāts,bet viņi jaunas relīzes labi ja reizi pāris gados izlaiž.Xampp varbūt kas ir tagad mainījies,bet pirms pāris gadiem man viņš pēc atinstalācijas atstāja mantojumu,pēc kā mysql vairs palaist nevarēja,un tīrot reģistru,bija sarakstā arī šamā faili.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...