Jump to content
php.lv forumi

ellespuika

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ellespuika

  1. ellespuika

    action

    <form action='forum/index.php?act=Login&CODE=01&amp' method='post' name='LOGIN' target='_top'> ka saidai fonkcijai panaakt lai atgirz tur kur bija nevis parmet uz forumu ! ar ;return= nesanaak !
  2. problema sekojoša webam ir uzlikts <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /> DB arī ir utf-8 uzlikts . Bet pasha weba garumzīmju vietā radas jautājumzīmiites . Saits te = My link Tiewši saistība ar jaunumiem . un komentāriem
  3. problema sekojosha panemo hostingu ar lghttpd ! uzliku savu web , bet nezinaju lghttpd neatbalsta vai vnk hostingam nau aktivizets rewrite modulis ! protams neviens url neder vairs , Varbut ir kada ispeja iznemot mainit hostingu un parakstit url !
  4. Probleema sekojosa , saits uz abiem serveriem protams iet ! Ir saitam admin panelis , kur pievienot var aptaju jaunumus utt . uz xampp viss iet ! a uz appserv , vnk nevar valaa uzspied piemeram pievienot jaunu vinsh vnk neko neatver . Varbut kads modulis appserv jaiesledz vai kas tads .. ! kods > http://paste.php.lv/756cf2b4638d4337d4ed4edd9e90e088?lang=php
  5. es jau esmu paeksspermenteejis , un apgriezis visu otraadak , tagad man pat nau 2 krasu . bet viss vienads un vell apgriests otraadak !
  6. mh kuram tad vajag piescirt . ?
  7. bet man vajag nejau visiem background vienadu man vajag 2 row vienam piemeram baltu otram melnu !
  8. Ir šāds kods http://paste.php.lv/2109f5fb0f3c6e0d3aabf6bf9aec64a6?lang=php problēma tada kad vienam no krasam nomainu bakcground color , bet vinsh ir tikaj tai dala kura ir pats teksts , nevis viss backgrounds .. Kā jau bildē var redzēt bet vajag visu backgroundu !
  9. Nomainiju , vis aizgaja , bet ir velviena tadas pats eerrors rindinjas >> te ar kkas nepareiz ?
  10. Bija xampp serveris uz windows ar web lapu erroru nebija , web lapu parliku uz linux : ubuntu . Web lapa iet , bet visos panelos , Notice: Use of undefined constant main_DB_prefix - assumed 'main_DB_prefix' in /opt/lampp/htdocs/includes/main.inc.php on line 50 , 47 , utt sajas liinijas , kas varētu būt pa vainu ja uz windwos viss gaaja ! bet uz ubuntu met sos
  11. atradu vainu pats sry dzeki ;) vaina sekojosha nic domaina registra laika es biju noradijis nevis A , bet NS , un salicis nameserver dafiga . !! tapec ta . tagad vissam manliekas jaiet . pagaidam pateikt nevaru . A vispar varbut ir kada pamaciiba kur ir paradits ka uz win uzstaisiit NS serveri ?
  12. www.ctd.lv ir vairak neka 48h pagajushas !
  13. Nu redz ka ir iespejams .. Tu doma vhosta aliase ? vhsotu neizmantoju ! :)
  14. kas varetu but pa vainu , panemu nic domainu , samaksaju viss okey itka , uz mana hosta iet adrese.lv , uz daziem citiem ari iet , man pat liekas iet uz tiem kam ir tads pats i-neta pieslegums ka man , citiem nejiet . ! kas varetu but ?
  15. ellespuika

    chats

    esmu izveidojis chatinju , kas ir includots web lapa , un izvelkt lietotajus no IPB foruma , gribeju uzinat kadu fonkciju vai ko , ka varetu dabut to kad piemeram chato , tad kad ir konkrets simbols tad ielikas kads smaidinsh piemeram : nick : ka tev ir ! isaukum zimee ieliekas taka smaidinsh ! paraugs >>šeit itka ir tas ka chats izvelk no IPB visus smaidinjus , bet kad pievienoju lai uz !smaidinsh butu nesanaak !
  16. Viens "" tipa gudrs cilvēks raksta foruma. Ta ir taisnība ?
  17. uz appserv nestraada un xampp straadaja .htaccess nau taa ka nestraada galiigi bet daudz kas no si visa vnk nedarbojas uz xampp iet idjali .. http://paste.php.lv/4b4074c1b2a713da3cb3952eab2d85e9?lang=php
  18. kaa to paradreseeshanu var uzstaadiit ?
  19. eksistee , un satur failus !
  20. uzliku vhost, Iet abas divas eejot adrese1 atver www folderi viss strada . ejot adrese2 Forbidden You don't have permission to access / on this server. Kapec ta ?
  21. ir jau katrai sava konekcija , bet vinsh tikaj vienaji konekteejas kka!
  22. Ir ta ka , man ir INDEX php kur ir pieprasijumi no dazhaadam table , no vienas db , es includoju lapeli vell pa vidam kkur , un tam includotajam failam ir cita db ar citiem table, ! uzreiz kad includoju , ma index faila neatver neko citu ka tikaj to includotu failu , bet pareejiem radas kkas.kkas. db not found !
  23. Esmu izveidojis webu! , ir tāda problēma kad piemeram gribu ielikt sava lapele kadu atseviscu lapusi , nu piemeram : Lietotaji ! Bet tiem lietotājiem ir savs SAVA DB , man lidz ar to kad es includoju , parejjeejam vismaz paraadas no seleced DB !
×
×
  • Create New...