ellespuika Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 uz appserv nestraada un xampp straadaja .htaccess nau taa ka nestraada galiigi bet daudz kas no si visa vnk nedarbojas uz xampp iet idjali .. http://paste.php.lv/4b4074c1b2a713da3cb3952eab2d85e9?lang=php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Foršs tev rewrite, laikam čomiem no klases ir mazāki :) AppServ un xAmpp httpd konfigurācijas atšķirās. Appserv ir stabilāks un customizējamāks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis_m Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) http://paste.php.lv/4b4074c1b2a713da3cb3952eab2d85e9?lang=php O, jopcik! Vēl nesen man arī apmēram bija tāda lieluma... Edited December 21, 2010 by who_i_am Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) Nemocies ar tiem xampp-veidīgajiem.Labākais man zināmais risinājums,ar ko ir nācies uz windas strādāt,ir krievzemē izstrādātais Denwer3 Stabils,ātrs,nepiedrazo reģistru.Lielākais pluss-iespēja veidot domēnu-subdomēnu struktūru kā uz "īsta" servera,un mapes vērt kā lokālus saitus ar savu adresi.Var uzinstalēt pat uz fleškas,un nekad nav bijis tā ka kaut kas neiet. Edited December 21, 2010 by 404 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Labākais man zināmais risinājums,ar ko ir nācies uz windas strādāt,ir krievzemē izstrādātais Denwer3 Stabils,ātrs,nepiedrazo reģistru.Lielākais pluss-iespēja veidot domēnu-subdomēnu struktūru kā uz "īsta" servera,un mapes vērt kā lokālus saitus ar savu adresi.Var uzinstalēt pat uz fleškas,un nekad nav bijis tā ka kaut kas neiet. WTH? To māk jebkurš līdzīgs produkts. Ok, xampp piedrazo reģistru, bet ir taču Appserv, kurš reģistru vispār neaiztiek. Tavs Denwer, btw, veic izmaiņas reģistrā. Un jebkuram līdzīgam produktam nevajag virtuālo disku (virtuāla diska ne-nepieciešamība tiek pasniegta kā fēčā iekš upcoming denwer4). Cik esmu lietojis Appserv, nekad nebija nekā tāda, ko nevar izdarīt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Neko xampp nepiedrazo, es atzipoju un lietoju, nekādas instalācijas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 xampp portable, neticu, ka piedrazo reģistru. Ļoti labi griežas uz fleškas. Ideāls variants, ja ir vairāki datori (mājas/skola/darbs) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Nu Denwer cik zinu,vienīgās izmaiņas veic vienīgi hosts failā,bet reģistru neaiztiek.Viņš arī jānoinstalē nekā nav.Izdzēš WebServers folderi un kārtībā.Tas virtuālais disks arī nav nepieciešamība bet gan fīča ērtībai.To var pie instalācijas arī nelikt,uzdodot kaut vai disku C. Ja nu vienīgi varbūt nākamajā tas var būt obligāts,bet viņi jaunas relīzes labi ja reizi pāris gados izlaiž.Xampp varbūt kas ir tagad mainījies,bet pirms pāris gadiem man viņš pēc atinstalācijas atstāja mantojumu,pēc kā mysql vairs palaist nevarēja,un tīrot reģistru,bija sarakstā arī šamā faili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts