reiniger Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Sveiki. Izskatījos cauri visu aplikācijas sarakstu bet neatradu tādu lietu ka es varetu iegut xml piemēram ar saviem datiem ko esmu ievadijis Runa sadaļā. Twitteram ir, bet draugiem man nesanāca atrast kaut ko tādu. iespējams ka jālieto API bet neko nemaniju saistibā ar RUNA. Vai maz tas ir iespējams ka es no sava profila varu dabūt datus (piemēram, xml), ko pats esmu RUNĀJIS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Cik zinu, draugiem tādas fēčas nav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Uzraksti viņiem API sadaļā. Kaut kur vēl nesen lasīju, ka gaida ieteikumus API sadaļai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Ir iespējams ne tikai lasīt savus un draugu runā ierakstus XML veidā, bet arī rakstīt runā sadaļā caur API. Izskatās tikai, ka pareizā dokumentācija no web ir kaut kur noklīdusi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts