Jump to content
php.lv forumi

reiniger

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    239
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Sveiki. Salīdzinoši jauns uzņēmums, bet ar priekšvēsturi tieši WEB izstrādes jomā, meklē Wordpress programmētāju. Uzņēmums: https://redzidigital.com/ Pamatā klientiem ir Wordpress CMS. Kā jaunumu, izmantojam Oxygen Builder un uz šī rīka top visi nākošie projekti. Neslēpšu, ka ir arī pa kādam WooCommerce projektam. Šāda pieredze arī noderētu. Paši vēl darbojamies ar Laravel. Tā ka iespējas būs arī padarboties ar šādiem projektiem. Strādājam pilnībā attālināti (mums nav ofisa). Tā ka darbs iespējams no jebkuras vietas. Jebkuras papildus zināšanas noteikti tikai pluss. It sevišķi par servera lietām un GIT. Uzņēmums WP programmētāju vakancei ir noteicis sākuma algu no 1 200 € (uz rokas) un uz augšu. Atkarīgs no zināšanu līmeni. Ja vēlme pieteikties iesācējam, tad noteikti pārrunu rezultātā vienosimies par ciparu un iespējamo sadarbību. Būs programmētājs, kas spēj arī būt kā mentors. Papildus bonusus varēs noskaidrot, ja nosūtīsiet pieteikumu un tiksiet uzaicināts uz interviju. Pieteikumus ar pieredzi sūtīt uz [email protected]
  2. AnyDesk Pats lietoju un ir diezgan labs.
  3. Noteikti samazināšu šos attēlu izmērus, bet ātrdarbības problēmas ir uz pamata ielādi. Labs ieteikums par Query monitor. Uzlikšu un paskatīšos. Gribēju dzirdēt kādus ieteikumus, ko vēl varu izdarīt, pirms palielinu resursus.
  4. Sveiki. Pirms kāda laika saliku kopā internetveikalu - www.branchess.com Pamatā ir ņemta gatava Theme + pievienoti daži plugini. Kopā ir ap 5k produkti un prakstiski katram ir variācijas. Sākumā hostējās uz Hostnet, bet tur gāja ļoti smagi ar resursiem un visu laiku nācās likt klāt. Tad visu projektu pārnesu uz Digital Ocean un sadalīju: Droplet Wordpress - 2 CPU, 4 GB RAM, Ubuntu 20; Database Cluster MySQL 8 - 1 CPU, 2 GB RAM Database Cluster Redis - 1 CPU, 1 GB RAM Palika krietni labāk ar ātrdarbību, bet ar ieslēgtu Redis visu laiku Administrātoriem problēmas, kad ievada/rediģē informāciju, tas neparādas publiski. Tad, kad darbojas admini izslēdzu ārā wp_cache. Šeit testēju gan Litespeed Cache pluginu un Redis Object Cache. Ar abiem adminiem problemātiski strādāt. Kopumā meklēju info ka WP + WooC normāli spēj darboties līdz 10 k produktiem. Jau samazināts produktu attēlosānas daudzums lapā, lai tik daudz datu nebūtu jāattēlo. Kādas būtu vēl rekomendācijas ko varētu darīt ar pašu WP vai serveri, lai uzlabotu ātrdarbību?
  5. Izskatās ka tagad ir ievietots: https://freelancelatvia.lv/privatuma-politika Nav minēts ka nodod trešajām pusēm personas datus.
  6. Kopējā tāme redzama: 400 EUR par darbu + 100 EUR par to ka piekrīt taisīt. Kopā: 500 EUR 100% priekšapmaksa. Ja vari pierādīt ka tev ir šāda summa, tad 60% pie uzsākšanas un 40% pie nodošanas.
  7. Lai daudz maz atbilstu ko vajag ir nepieciešamas aptuveni 8 h + 4h lai panaktu ka kods izskatās pēc iesācēja. Vidēji freelance stundas likme sākot no 25 EUR/h. Tā kā laiks ir limitēts izstrādei, tad sākot no 50 EUR/h
  8. Ja izmanto HTML5, tad pāris ieteikumi. Meņu lietot tagu <nav> blokus dalīt pa <section> nevis <aside> Katru pakalpojumu dalīt par <article>, nevis visu kopā kā article likt.
  9. Tev jau nav jālieto viss jQuery mobile vari jau tikai konkrēti to ko tev vajag lejuplādēt. Atzīmē ko tev vajag un būs konkrēts JS. http://jquerymobile.com/download-builder/
  10. Sveicināti. Izstāstīšu kas man ir un kur problēma. Ir lapa www.domens.lv, kur ir iespēja autorizēties ar sociāliem tīkliem dr.lv, twitter un facebook. Viss darbojas labi un skaisti. Tagad doma izveidot personalizētos tādus kā profilus kur viņiem ir savs domena vārds: username.domens.lv. Servera puse nokonfigurēts ka visus subdomēnus arī meklē vienā direktorijā un tad nu viņš ver arī manu pamatlapu vaļā. Nočekoju vai nav subdomens un ja ir tad ver vaļā konkrēto lietotāja profilu. Šis viss arī strādā. Bet problēma tagad ir ar autorizāciju, jo soc tīkli veiksmīgi autorizējas uz www.domens.lv un uz jebkuru citu domēna vārdu viņš rāda ka nav autorizējies. Cerams sapratāt manu lietu. Zinu kāda iemesla dēļ šī autorizācija nestrādā, bet jautāju pēc padoma vai ir iespējams soc tiklus kaut kā apčakarēt, lai viņi doma ka username.domens.lv ir tas pats kas www.domens.lv un tad mana login sistēma strādātu?
  11. Controlier $this->tavs_models->update_kaut_kas($id); Models function update_kaut_kas($id){ ... Ja pareizi sapratu, ko vēlies panākt.
  12. Sveiki. Ir viens projekts uz Magento CMS. Meklēju programmētāju, kuram ir pa spēkam veikt dažādus labojumus, gan funkcionāli, gan arī vizuāli (HTML). Ja ir interese, tad raksti PM ar savu stundu likmi un tad jau sazināsimies.
  13. Atrisināju problēmu. .htaccess RewriteEngine on RewriteCond $1 !^(index\.php|images|css|js|xls|img|favicon\.ico|robots\.txt) RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule ^(.*)$ /test/index.php?/$1 [L]
  14. Sveiki. Izmantoju CodeIgniter un tur man datus saglabā *.xls failā. Visa saglabāšana uz serveri notiekas bez problēmām, bet kad vēlos šo failu atvērt tad man ir error un neļauj atvērt. mans .htaccess RewriteEngine on RewriteCond $1 !^(index\.php|images|css|js|xls|img|favicon\.ico|robots\.txt) RewriteRule ^(.*)$ /test/index.php?/$1 [L] Kad noņemu nost .htaccess, tad bez problēmām varu lejuplādēt xls! Mapes permission ar izmēģinājos. Tagad stāv 755. Man ar .htacces kādu triku vajag?
  15. Tad šādā gadījumā vislabākais risinājums vienalga ir likt klāt url kaut ko: www.tavalapa.lv/user/{username} un tad droši varēsi veidot statiskās lapas un nebūs jāuztraucas ka kāds varētu aizņemt.
×
×
  • Create New...