dAivEd Posted October 2, 2010 Author Report Share Posted October 2, 2010 (edited) http://uk2.php.net/strpos Paldies reali palidzeji :) Parejiem neko nevaru pateikt, jo izskatas ka vini raksta ar acim ciet dajebko vnk chalis uzraksta echo 'Edgars'; reecu laikam minutes 5 no vinja Edited October 2, 2010 by dAivEd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 vajag iznemt vardu "Edgars" un atmest parejos, lai uz ekrana paliek tikai Edgars un nekas vairak ka to var izdarit ? Tikai pasaki, ka šis perfekta neizdara tieši to, ko tu prasi. echo 'Edgars'; Varbūt tas nav tas, ko tev vajag, bet tas ir tas, ko tu prasi. Iespējams, ka tu vienkārši nepareizi prasi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Tad šokējies tālāk vien uz sava spurainā poda :) Lērums ar piemēriem, vēl adresīte - nē vēl nav labi? Varbūt izdarīt tavā vietā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheps Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Cik saprotu viņš vnk grib pārbaudīt vai vārds eksistē vai nē.. ja eksistē tad laiž laukā.. kā jau augstāk minēts ar preg_match vai strpos var atrast.. BET.. autors laikam bija sadzēries, kad rakstīja jautājumu.. minēšu piemērā iz dzīves :D ja uz galda stāv 1,2,5,10 un 20 santīmu monētas, man rokās atrodas 10 santīmu monēta un man ar to pietiek.. BET NĒ.. kas zin varbūt tā 10 santīmu monēta uz galda ir savādāka, vērtīgāka utt.. apmēram šāds jautājums autoram sanācis.. un pats vēl smējās :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhubuo Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 preg_match Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 (edited) jatā padomā tad drizāk te jāraksta cikls kurš parbauda vai vards sakrīt ja jā tad izvada :) Piemērs pēc mana šis ir tieši kas teu derēs ! $name = "Edgars"; if ($name == Edgars){ echo $name; }else{ echo "Atvaino Es Neesu Edgars !!"; } Edited October 6, 2010 by Faks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts