Jump to content
php.lv forumi

sheps

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sheps

  1. pārlūkiem nebija nozīmes, apstāšanās izpaudās, ka serveris atdeva man atpakaļ vnk baltu lapu.. bet problēma ir atrisināta, pēc vairāk kā 1 h garas sarakstes, ar atbalsta dienestu (ar trešo piegājienu, jo iepriekšējie divi asistenti, man mēģināja iestāstīt, ka viņu galvenais uzdevums, nav skriptu izpildes problēmas, trešais asistents bija pretimnākošāks). viņš atrada un izlaboja viņa vārdiem šādu problēmu - I have whitelisted the rule ID that was causing this issue.
  2. ja jau kods būtu nepareizs, tad man liekas tas arī nestrādātu uz localhosta, bet strādā kā iecerēts, tikai hostings kko pielabo man nevajadzīgā virzienā.. PS: testam pietiek ar diviem failiem: .htaccess Options +FollowSymlinks RewriteEngine on RewriteBase / RewriteRule ^(.*)$ index.php [QSA,L] un index.php <? if(isset($_GET['url'])){ echo $_GET['url']; } ?> ja ir valīda adrese viss apstājas..
  3. nu tāpēc es prasīju, varbūt tas ir dēļ hostinga..
  4. nu tur jau tā lieta, ka varu neko ar tiem mainīgajiem nedarīt, vnk ja eksistē mainīgais ar valīdu URL viss apstājas (nav savarīgi kāds ir mainīga nosaukums)
  5. tas neko nemaina (http://adrese.lv/?url=http%3A%2F%2Fphp.lv)
  6. Kas varētu būt par problēmu? Ja URL ir šāds: http://adrese.lv/ (vai http://adrese.lv/?a=kkas) viss strādā.. Ja URL kāds no mainīgajiem ir cits derīgs URL (http://adrese.lv/?a=http://php.lv) nekas nestrādā, serverī notiek, kkāda pāradresācija un skripts neizpildās un localhosta viss strādā.. Sanāk, ka hostings pārbauda URL mainīgos un ja ir derīgs URL notiek brīnumi :) kas to varētu kontrolēt?
  7. nedublēsies posti ja tavs captcha būs mainīgs lielums nevis kā tavā gadījumā 502
  8. kur tas burts "š" glabājas?
  9. innerHtml pareizi jāraksta innerHTML
  10. Pašmācības ceļā noteikti ir jāmācās (Tas ir sliktākais variants, ja nevari atļauties labu privāto pasniedzēju).. Bet, pats galvenais , kā jau te minēja, ir skolveidīgas iestādes, bez tās būs paviršas pamatzināšanas.. Varbūt viens no 1000 var iztikt, bez citu palīdzības, bet pārējie 999 agrāk vai vēlāk, prasīs kādam padomu..
  11. ar GD png uzlikšana būs gana nekvalitatīva, bet izdarāms ir, samērā vienkārši.. ar ImageMagick jau būs labāk..
  12. sheps

    popup javascirpt

    Viņš grib jau tajā pašā promt lodziņā šito fīču iebāzt :D tev jau drīzāk šīs jaizmanto window.open('lapa_ar_tavu_izvelni','kur_gribi_atvert','loga_parametri'); vienkāršākais risinājums..
  13. <script type="text/javascript"> var color_list = ['red','green','blue']; var color = 0; function setColor() { document.getElementById( 'box' ).style.background = color_list[color]; color += 1; if(color>=color_list.length){color = 0;} setTimeout('setColor()', 1000 ); /* OR setInterval(function(){ document.getElementById( 'box' ).style.background = color_list[color]; color += 1; if(color>=color_list.length){color = 0;} },1000); */ } </script>
  14. visas atšķirīgas.. man 3 pc pie viena rūtera.. katram sava ip..
  15. nebeidzas neko nedarot pārlūkā? vienkāršākais variants varētu būt ik pēc kada laicinja pieprasīt kko no servera piem vnk bildi..
  16. Izrādās z-svētku priekšvakars tuvojas.. Bet vienalga visi monitorā lūkojas.. Dolārzīmes līmē.. Bildītes zīmē.. Cits vēl lepnāk.. redz kā viņš pīpē.. Atslābsim uz dažām dienām.. Domāsim par labām domām.. Priecīgus un bezkļūdainus svētkus..
  17. $sql = 'SELECT * FROM svetku_datumi WHERE diena='.date("d").' and menesis='.date("m").' LIMIT 1'; //šis piemērs ja tabulā ir tikai svētku datumi, vaicājumu pielāgo pats $result = mysql_query($sql); $row = mysql_fetch_assoc($result); $d=date("D"); if($d=="Sat" || $d=="Sun" || $row) { //rāda/dara to kas briivdienaas jadara.. }else{ //darbadienas }
  18. var jau vnk noņemt "^" rulaa.. strādās pēc būtības visās mapēs..
  19. visticamāk $thumbdir nav vienāds ar 'images/thumbs' bet $thumbdir = 'images/thumbs/' respektīvi parbaudot failu tu neparbaudi izto mapi.. trūkst "/" 'images/thumbs/'
  20. laikam nesapari cepumu apiešanas jēgu :D ja jau pats saki pieskaita 2 reizes.. tad kapēc nepiestaitīt 2 milj reižu? ieklausies no sākuma :) ja ziņas apskata tikai reg lietotāji tad pietiek ar viņu kkādu id, ja gan reg gan ne.. tad ip ir reaalaakais risinaajums..
  21. Nav ne vainas.. Vismaz pārredzami.. :))
  22. VAL 10 artšķirību mīklas risinājums ka mainiigais $_GET['add_d7'] nemaz netiek nosuutiits :D nav briinums ka nekas nenotiek.. tu jau nosuuti mainiigo $id ar vērtību add_d7..
  23. atbilde jau kļūdā rakstīta :) "Delimiter must not be alphanumeric or backslash" prciizaak šis $language_data['language_autodetect_regex'] nav pareiz hvz kas tev tur rodas..
  24. vismaz cilvēkam varēji pateikt kas ir kas :) $from = 1;//No kura ieraksta sākt (0 būs pirmais ieraksts) $limit = 1;//Cik ierakstus attēlot SELECT * FROM tabula ORDER BY id DESC LIMIT $from,$limit
  25. kapēc "YES" tu tak mainīgajam nepiešķir kkādu nebūt vērtību.. tatad false.. Notiek tikai mainīgā definēšana (ja tāds nav tas tiks radīts)
×
×
  • Create New...