Jump to content
php.lv forumi

Vhubuo

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Vhubuo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Zvani hosteram. Vai ari skaties koda, varbut tu kaut kur cikla atveri connection (sic!!!)
  2. Kājam ari nevajadzetu būt izstieptam. Tips
  3. Laikam tev kresli ir no citas kinas provinces. Man rukturi pec diviem gadiem noluza no YUSK kresla. Bet pats galvenajs ir ka viņi nav erti. Šeit runa iet par eggonomiskiem kresliem.
  4. Ar personu slikts piemers. Un manuprat datu integritate stav primaja vieta. Tapec, es balsoju par naturalam atslegam. Jo viņi labak attelo datu dabu. Un tadejadi var uzbuvet pareizaku datu strukturu, kas ir kritiski. Atrdarbiba manuprat visparigi ir parsverta CS pasaule. Datori paliek atrakie un atrakie un mes šeit nerisinam NP uzdevumus. Ir daudzas ļoti labas tahnikas ka panak DB atrako darbibu ja vajag. Šaja konkreta gadijuma - denormalizacija.
  5. Mola ir IKEA. Var pasutit visu kas ir viņu polijas interneta veikala. Vajag cenu dalit ar 4.
  6. Vhubuo

    Mac adrese

    Ja, operetaj sistema ir ari programa. MAC adresej pec speciifikacijas ir jabut ROM. Mac adrese gobali nav unikala. Es par to runaju.
  7. Vhubuo

    Mac adrese

    Maku var mainit ar porgrammu. Un maks nav unikals. Bija domats ka bus, bet praktiska tas neizdevas.
  8. Vhubuo

    Mac adrese

    Mac adrisi var dabut ja hosts ir tava subneta ar arp komadi. Tavs provaiders dabuja tavu maku caur SNMP protokolu. Laikam gan mac uzreiz neparadijas ekrana. Tu pagaidiji kadu laiku. Pa šo laiku aizgaja vaicajums uz "secure server" kuram ir iespeja sutit vaicajumus(pa SNMP) tavam ruterim, kurš zin tavu maku. Vienkaršiem lietotajim, protams, tas nav pieiejams jo SNMP visur ir slegts.
  9. Šaja nodaļa ir daži ļoti labi piedavajumi par hostingu ar servera aprakstu utt. Neseprotu priekškam vispar googlet latvijas PHP hostingu ja ir tads resurs. Tik detalizeti sava majas lapa neviens nerakstis.
  10. SELECT news.id,news_title,news_text , comment .* FROM news, comment WHERE news.id = comment.news_id Varbut šeit vajadzetu but kadam mainigajam. Es tava vieta padomatu par formalas loģikas kursiem, nevis par PHP.
  11. Pilnigi piekritu. Vienigais veids ka uz 100% parbaudit epastu ir smtp login/logout. Tas ir lietotajam ie jasaņiem aktivizacijas mails ar linku. Tada situacija ir radusis "ciņas ar spamu" deļ.
  12. Ne visi lietotaji mak labi rakstit. Un var nejaušam ievadit atstarpi beigas vai sakuma. Viņi var nepadomat par to ka kadreiz viņi dosies uz Japanu un viņiem bus jaizmanto tas web serviss un viņi vienkarši fiziski nevares ievadit savu paroli. Vini var nepamanit ka raksta cita valodā. Un pec tam neveres ieiet sistema.
×
×
  • Create New...