Jump to content
php.lv forumi

dAivEd

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dAivEd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Liels paldies :) Tiku gala, tagad viss ok, nezināju ka janorāda pilnu ceļu.
  2. Sveiki! Nesen pamaniju ļoti lielu kļudu taisot jaunu mājaslapu .htaccess pierakstiju Options +FollowSymlinks Options All -Indexes RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ([^/]+)/?$ /?page=$1 [L,QSA] Lai linki izskātās smukāki teiksim nevis www.site.com?page=contacts bet www.site.com/contacts Kontents mājaslapa ielādejās caur jQuery sekojoši (ielādēju caur jQuery jo vajag lai katru laiku atjaunojas jaunumi galvenāja lapa): <div id="content"><img src="/spinner.gif" alt="" style="display: block; margin: 0 auto;" /></div> <script type="text/javascript"> function refresh_stats() { $.get( "pages/news.php", function(returned_data) { $('#content').html(returned_data); window.setTimeout(refresh_stats, 15000); } ); } $(document).ready(function(){ refresh_stats(); }); </script> rakstot www.site.com/contacts/newform (ieliekot uzstādijumus iekš .htaccess) vai rakstot www.site.com/contacts/ Man tas jQuery takā ieciklējas viņš tajā <div id=content> atver velreiz manu pilnu lapu, un taja lapa pa vidu velreiz lapu utt. Varbūt spečuki zin kas pa lietam un kas man nepareizi ? :/
  3. Labdien, Varbut ta ir kautkada funkcija, bet strlen te neder laikam, jo man vajag saskaitit cik varda ir "A" burtu respektivi ANNA ( 2 "A" burti ) bet ka lai es to uzzinu, caur kadu funkciju?
  4. Paldies reali palidzeji :) Parejiem neko nevaru pateikt, jo izskatas ka vini raksta ar acim ciet dajebko vnk chalis uzraksta echo 'Edgars'; reecu laikam minutes 5 no vinja
  5. akdievs... es esmu shokets
  6. #gameplace ----------------- #dragstyle^ #erotic #mixzuemvsmums #purvciems #5vs5 #gather.cs #gameplace ----------------- #gameplace ----------------- #mucrop #igo #gameplace #cs.racial #cs.gunz #highpracc #ue #network #5vs5 #mirc.lv #elve #esport.lv #skillz no shiem vardiem ir jaatlasa tikai vaards #gameplace, parejie citi vaardi pazuud, vaitad tik gruuti saprast (sick) ? Piemers ar vardu Edgars ir reali tadspats, neuzheli neviens nevar saprast mani ?
  7. Hmm, shito es zinu, problema ir taada ka var but ari "Chaw Edgars mani sauc" un visadi shadi veidi, readli man ir no teksta jaatrod vards edgars un jaizvada
  8. Tu laikam nesaprati :D Man vajag no ta visa tekst'a dabut tikai to vardu, tas teksts izvadas no datubazes. Vinu nevar nomainit pret $text = "Edgars"; !
  9. Labidien! Taatad man ir teksts: ir mainigais piem.: $text = "Chaw mani sauc Edgars"; vajag iznemt vardu "Edgars" un atmest parejos, lai uz ekrana paliek tikai Edgars un nekas vairak ka to var izdarit ?
  10. Ja, piemeram: $mainigais = 60/3; echo $mainigais; mainigais ir vienads ar 60. nu taa ari nozime, ja mainiga sakotneja vertiba ir 60 un es rakstu $vertiba = 60; $vertiba=$vertiba+100; vinsh man izvada 60. EDIT: ATVAINOJOS! IZVADA TUKŠUMU!
  11. Sveiks visiem! Ieinstalēju php, un pamaniju ka nestrāda neviena funkcija, ne round(); ne parasti piemēram $mainigais = 60/2; Kur varētu būt vaina ?
  12. tencinu, un ka man tagad izdzest visus, iznemot 1, lai paliktu davids 1x utt.. ?
  13. Sveiks! Man ir tāds jautajums, man datubāze ir: davids davids davids olegs davids igors edgars davids ingus davids ingus Man vajag lai no datubāzes izvada tikai tos vārdus, kuri atkartojas, lai MYSQL izvada šita: daivds davids davids davids davids davids ingus ingus utt.. Kads var palidzēt ar pieprasijumu lai izvēletos tikai tos vardus kuri atkartojas ?
×
×
  • Create New...