Jump to content
php.lv forumi

shurix

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    188
  • Joined

  • Last visited

shurix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Laikam paša bind konfigurācijā kaut ko salauzu un vairs nevaru viņu ieslēgt :/ Pagaidām iztikšu bez, paldies
  2. Pagaidām ir 1 domēns un wildcard derētu, bet nākotnē doma pielikt citus un tad varētu rasties problēmas, ja kaut kad serverim mainās ip vai vēl kaut kas. Un itkā ja virtualmin piedāvā šādu iespēju, uzturēt dns serveri, tad gribētos to izmantot. Pieliku ns ierakstu nicā un viņš pingojās, bet izveidojot jaunu virtual server pie viņa nepieslēdzas. Tātad kaut kas servera uzstādījumos nepareizs. BIND man ir pievienotas šādas defaultās zonas http://prntscr.com/99ksy Vēl kaut kas jāpievieno varbūt?
  3. Cik saprotu otrs ir neobligāts. Nicā man vajag veidot ns ierakstu un norādīt ns1.domain.lv un ip. Vai arī veidot A ierakstu?.
  4. Cenšos ieinstalēt webmin + virtualmin uz centos6. Problēma tāda, ka īsti nevaru atrast info par to, kā man vajadzētu uzstādīt pareizi iekš nic.lv un iekš bind, lai pareizi darbotos nameserveris un es varētu veiksmīgi veidot subdomenus virtualminā.
  5. Mans kods apmēram šāds, bet uploadojot gifu viņš ir nekustīgs. $source_image = imagecreatefromgif($file['tmp_name']); $dest_image = imagecreatetruecolor($dest_imagex, $dest_imagey); imagecopyresampled($dest_image, $source_image, 0, 0, 0, 0, $dest_imagex, $dest_imagey, $source_imagex, $source_imagey); $image_name = $name.'.gif'; $newname = "images/".$folders."/".$image_name; imagegif($dest_image, $newname);
  6. Kā droši atļaut augšupielādēt gif bildes lietotājiem. Zinu ka jpg un png bildes, lai uzlabotu drošību pēc augšupielādes pārveido ar imagecopyresampled, bet ko darīt ar gif bildēm? Varbūt kādam ir neliels scripts, ar kuru var augšupielādēt gif bildes?
  7. Paldies Lai nav jātaisa jauns topiks vēl viens mazs jautājums Kā varētu noselektot 3 bildes atpakaļ un 3 bildes uz priekšu no pašreizējās bildes? Id neiet pēc kārtas.
  8. Ir 3 tabulas. Viena kurā glabājas bildes(id, bilde), otra kurā glabājas keywordi(id, word, count) un trešā, kas sasaista abas kopā (id, bid, kid) Nevaru izdomāt kāds varētu būt query, lai varētu meklēt pēc atslēgas vārda un izvadīt visas bildes?
  9. Problēma exportējot datus uz excel failu. Palielam viss darbojas, vienīgā problēma, ka tiek izkropļotas garumzīmes un mīkstinājuma zīmes. Kā varētu pielabot šo kodu, lai problēmu novērstu un garumzīmes rādītos? function cleanData(&$str) { $str = preg_replace("/\t/", "\\t", $str); $str = preg_replace("/\r?\n/", "\\n", $str); if(mb_strstr($str, '"')) $str = '"' . str_replace('"', '""', $str) . '"'; } $filename = "poll_".$pollid."_" . date('Ymd') . ".xls"; header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$filename\""); header("Content-Type: application/vnd.ms-excel"); $flag = false; foreach($excel as $row) { if(!$flag) { echo implode("\t", array_keys($row)) . "\r\n"; $flag = true; } array_walk($row, 'cleanData'); echo implode("\t", array_values($row)) . "\r\n"; }
  10. Paldies par atbildēm. Uztaisīju ar vsprintf bet radās problēma ar query, kurā ir kaut kas šāds LIKE %%s%. Kā to apstrādāt?
  11. Es gribēju izveidot datubāzes query funkciju, kas automātiski eskeipo visus padotos mainīgos. Apmēram šādi: query("SELECT * FROM neko WHERE id = #x AND user = #x AND neko = #x", $arg1, $arg2, $arg3); Nebūtu jāuztraucas par sql injekcijām, bet nemāku to query funkciju pareizi uztaisīt.
  12. Gribu izveidot vienu it kā vienkāršu funkciju. ir viens strings = "Te #x ir strings #x" un masīvs ar tik elementiem cik ir #x. Kā varētu katru #x aizietot ar vienu masīva elementu? Pirmo #x ar pirmo elementu, otru ar otru u.t.t.
×
×
  • Create New...