Faks Posted September 21, 2010 Author Report Share Posted September 21, 2010 (edited) ne var ari bez left join :D $news_select = ("SELECT `id`,`news_id` AS `c`,(SELECT `news_text` FROM `news` WHERE `id`=`c`) AS `news_teksts`,(SELECT `news_title` FROM `news` WHERE `id`=`c`) AS `news_title`,`comment_name`,`comment_text`,`comment_datetime` FROM comment WHERE `news_id`= '$id'; "); ja zini ka var ar left join tad izmanto vinu :) es tikai paradiju ka var ari bez vina )) nekur nepazudu vienkasi apnik nja skaidrs bet vot vienigais jautajums man palika itka visur kodu saliku visu esu sakartojis vienalga neiet laikam izliksu kodu domaju ka ir kluda droshvien kaut kada ... :) Edited October 10, 2010 by Faks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Nesaprotu kapēc tiek lieki sarežģīta sistēma. Vienkāršākais variants kā veidot šāda tipa sistēmas būtu aptuveni tā: Tabulas: Jaunumi, komentāri. Attiecīgi pievienojot komentāru, tu to dari kādā rakstā tātad katram ir unikāls identifikātors ( id ). ar GET paņem to un pie komentāriem to arī ievadi, tad attiecīgi kad izvadi ziņas /news/55 ar GET pņem 55 un izvadi visus komentārus, kas ir ar 55 jaunuma id, un lieta darīta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted September 21, 2010 Author Report Share Posted September 21, 2010 (edited) Nesaprotu kapēc tiek lieki sarežģīta sistēma. Vienkāršākais variants kā veidot šāda tipa sistēmas būtu aptuveni tā: Tabulas: Jaunumi, komentāri. Attiecīgi pievienojot komentāru, tu to dari kādā rakstā tātad katram ir unikāls identifikātors ( id ). ar GET paņem to un pie komentāriem to arī ievadi, tad attiecīgi kad izvadi ziņas /news/55 ar GET pņem 55 un izvadi visus komentārus, kas ir ar 55 jaunuma id, un lieta darīta :) linkus ar pasu kodu un paradi ka tu to rakstitu jo savadak man jau galva putra iet pasam :D divaini ka neviens neko ..... drusku rakos foruma atradu vienu sql koda gabalu kuru rakstijis briedis un itka piedzinu bet ir problemas ja tas noverstu tad domaju varbut vis ietu ka vajaga Galvenais nosacijums ka rakstat piemerus ..... "SELECT news.id,news_title,news_text , comment .* FROM news, comment WHERE news.id = comment.news_id " Seit ir bilde kada problema notiek patlaban Labrit visiem tiko uzmodos gandri vel aizmirsos pateikt pie komentaru pievienosas vel ir tada problema ka pie komentaru tabulas tagad atrodas news_id bet vajag lai vins automatiski ievietotu visus id atkarigi no news id savadak iznak fars :) Pedeja Alternativa Visam ja kads apnemtos ... protams ir cits varijants ja kads uzrakstitu vis baziskako varijantu news ar comment savadak es nedomaju vis iznaktu ..... Edited September 22, 2010 by Faks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted September 22, 2010 Author Report Share Posted September 22, 2010 BUMP Cilveki tiktiesam tik smagi uzmect aci cilvekam kuram neveicas vai neiet .. ?? eh ko nu tur prasit ja kadam tas interese tad butu priecigs redzetet atbildi/es ! Tikmer Es . Link to comment Share on other sites More sharing options...
viena tante Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Šķiet, ka situācija nav pārāk sarežģīta, bet cilvēkiem negribās to risināt, jo ir ļoti grūti pat saprast ko Tu raksti, līdzīgs haoss bija redzams Tavos iepostētajos koda gabalos, nesaku ka pats esmu baigais ģēnijs, bet iemācies sākumā normāli rakstīt, lietot garumzīmes, pieturzīmes, tas Tev noderēs arī rakstot kodu. Neapvainojies, tas bija tikai ieteikums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted September 26, 2010 Author Report Share Posted September 26, 2010 Šķiet, ka situācija nav pārāk sarežģīta, bet cilvēkiem negribās to risināt, jo ir ļoti grūti pat saprast ko Tu raksti, līdzīgs haoss bija redzams Tavos iepostētajos koda gabalos, nesaku ka pats esmu baigais ģēnijs, bet iemācies sākumā normāli rakstīt, lietot garumzīmes, pieturzīmes, tas Tev noderēs arī rakstot kodu. Neapvainojies, tas bija tikai ieteikums. pec butibas itka visu daru pareizi vel jo vairak tagad ir Officials Kodetaja Sertifikats ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 "pec butibas itka visu daru pareizi vel jo vairak tagad ir Officials Kodetaja Sertifikats ... " Kuras organizācijas izsniegts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 (edited) "pec butibas itka visu daru pareizi vel jo vairak tagad ir Officials Kodetaja Sertifikats ... " Kuras organizācijas izsniegts? Datorkursi ar php,mysql Pasniedzējs bija Andis Cīrulis . Edited September 27, 2010 by Faks Link to comment Share on other sites More sharing options...
php newbie Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 omg "no iesācēja līdz profesionālim" "12 nodarbības, katra nodarbība 4 mācību stundas" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhubuo Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 (edited) SELECT news.id,news_title,news_text , comment .* FROM news, comment WHERE news.id = comment.news_id Varbut šeit vajadzetu but kadam mainigajam. Es tava vieta padomatu par formalas loģikas kursiem, nevis par PHP. Edited September 27, 2010 by Vhubuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 SELECT news.id,news_title,news_text , comment .* FROM news, comment WHERE news.id = comment.news_id Varbut šeit vajadzetu but kadam mainigajam. Es tava vieta padomatu par formalas loģikas kursiem, nevis par PHP. zinu toka augsa ir prieksa get kurs sanem informaciju tad ieksa iekavas nak aiz = '$id' bet tad iznak cita problema visur pie komentāriem ir tukša balta blanka un neko neizvada ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhubuo Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 zinu toka augsa ir prieksa get kurs sanem informaciju tad ieksa iekavas nak aiz = '$id' bet tad iznak cita problema visur pie komentāriem ir tukša balta blanka un neko neizvada ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted October 5, 2010 Author Report Share Posted October 5, 2010 (edited) Atradu Kur ir kļūda visu laiku galvenais skatijos virsū un vis likās normali :D Bet tagad saskaros ar nākošo bēdu. Problēma lieta tāda ja nau pievienoti vel komentāri izvadās šada blanka bet patiesībā būtu jābut virsrakstam un tekstam bet nav šeit piemers . Edited October 5, 2010 by Faks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Varbūt tev kodā komati izlaisti? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faks Posted October 6, 2010 Author Report Share Posted October 6, 2010 (edited) Pēc būtības tādās kļūdas man liekas nebija ja kļūdos ar prieku vēlētos redzēt kur kļūdas ir :) Edited October 10, 2010 by Faks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts