sandis_m Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Kritiku, kritiku, kritiku http://vpasaule.co.cc/ kritiku, kritiku, kritiku. + vēl vairāk kritikas nenāktu par ļaunu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Kas tā ir par mazu sūda lapeli? Mēģināju reģistrēties, bet tiklīdz ir kāda kļūda dotajos, un aizmet uz tukšu lapu ar vienu uzrakstu, ka teiksim, parole ir parīsu, un nav iespējas atgriezties uz reģistrācijas formu ar iepriekš ievadītajiem datiem un izlabot kļūdas - uzreiz aizvēru to lapu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chizijs Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 kur teksti? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis_m Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 kur teksti? :D laikam neielādējas language fails ..dīvaini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Kāds ir lapas koncepts, ideja, nolūks? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis_m Posted June 10, 2010 Author Report Share Posted June 10, 2010 Kāds ir lapas koncepts, ideja, nolūks? Pārbaudīt savas spējas...drošības ziņā, lietojamība,,utt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 +briedis + encoding probleemas, dizains brr, tas bb kods nedarbojas, dzimums nesaglabajas, uz refresh visi post dati saglabajas, "teerzeet" atbildes neredzu, bilzhu upload kaut kaads gljukains + var aughupielaadeed citus failus nomainot ekstensiju. Un vispaar - ir jau draugiem.lv un facebook.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 ja cilvēks ir pats taisījis, tad lai tik mācās un labo kļūdas. bet ja ir atradis kko gatavu vai sabakstījis kopā, tad iesaku necensties. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis_m Posted June 11, 2010 Author Report Share Posted June 11, 2010 ja cilvēks ir pats taisījis, tad lai tik mācās un labo kļūdas. bet ja ir atradis kko gatavu vai sabakstījis kopā, tad iesaku necensties. ++ To es arī daru, mācos, pats cenšos. @ratrijs ir jau draugiem.lv un facebook.com Bet tas jau ir tikai mana prieka un zināšanu papildināšanu pēc, ne jau es taisos kaut ko konkurēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cibiņš Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 ++ To es arī daru, mācos, pats cenšos. @ratrijs Bet tas jau ir tikai mana prieka un zināšanu papildināšanu pēc, ne jau es taisos kaut ko konkurēt. Pie dizaina gan varēji piestrādāt pamatīgāk..pārāk tāds nekāds, 18.gs dizains :) Ne tikai programmēšanu jāmācāš bet arī dizainu jo arī no dizaina lielā mērā atkarīgs ir tas, vai apmeklētājs ilgi uzturēsies lapā vai nē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Dīvainākais dizains ko jebkad esmu redzējis. Es nezinu, bet rekur Tev viens prevjūvs idejām. Labi, tas domāts kaut kāds darba meklēšanas saits, bet tīri okei būtu arī Login + malā uzraksts.. Gribi draudzēties? Vai e.t.c. stuff.. :) Atceros ka gribēji ar manīm samainīties ar baneriem! :) Izveidosi +/- pienācīgi, tad Okei... ;) Ja vajag palīdzību, droši saki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts