prieks Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Radusies baigā problēma. Gribu no Prestashop izvilkt produktu datus xml failā, lai varētu parādīt salidzini.lv. Atradu kādu jau gatavu variantu, taču ar to man rodas kļūdas. Kods ir šāds: $tags = array( 'name' => 'name', 'link' => 'link', 'price_inc' => 'price', 'imageUrl' => 'image', 'ean' => 'ean', 'categoryName' => 'category_full', 'subCategoryName' => 'subCategory', 'manufacturerName' => 'manufacturer', ); function my_strip_tags($t) { $t = preg_replace('/</',' <',$t); $t = preg_replace('/>/','> ',$t); $t = preg_replace('/[\n\r\t]/',' ',$t); $t = preg_replace('/ /',' ',$t); return strip_tags($t); } function print_field($k, $v) { global $tags; if (isset($tags[$k])) { $k = $tags[$k]; $v = htmlspecialchars($v, ENT_NOQUOTES, "UTF-8"); print " <$k>$v</$k>\n"; } } header("Content-Type:text/xml; charset=utf-8"); print '<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>'."\n"; print "<root>\n"; $configuration = Configuration::getMultiple(array( 'PS_LANG_DEFAULT', 'PS_SHIPPING_FREE_PRICE', 'PS_SHIPPING_HANDLING', 'PS_SHIPPING_METHOD', 'PS_SHIPPING_FREE_WEIGHT', 'PS_CARRIER_DEFAULT')); $id_lang = intval($configuration['PS_LANG_DEFAULT']); $id_zone = intval($defaultCountry->id_zone); $link = new Link(); $id_carrier = $configuration['PS_CARRIER_DEFAULT']; $carrier = new Carrier(intval($id_carrier)); $carrierTax = 0; if ($carrier->id_tax) { $tax = new Tax(intval($carrier->id_tax)); if (Validate::isLoadedObject($tax) AND Tax::zoneHasTax(intval($tax->id), intval($id_zone)) AND !Tax::excludeTaxeOption()) $carrierTax = $tax->rate; } $passwd = Tools::getValue('passwd'); $categories = Category::getCategories($id_lang, true, false); $manufacturers = Manufacturer::getManufacturers(false, $id_lang); if ($passwd == $confPasswd) { $products = Product::getProducts($id_lang, 0, 0, 'price', 'ASC', false, true); } else { $products = array(); } $manMap =array(); foreach ($manufacturers as $manufacturer) { $manMap[$manufacturer['id_manufacturer']] = $manufacturer; } $catMap =array(); foreach ($categories as $category) { $catMap[$category['id_category']] = $category; } foreach ($products as $product) { $product['link'] = $link->getProductLink($product['id_product']); $product['price_inc'] = $product['price'] * (1 + $product['tax_rate'] / 100); $product['price_inc'] = round($product['price_inc'], 2); $cover = Product::getCover($product['id_product']); $product['imageUrl'] = _PS_BASE_URL_.$link->getImageLink($prodObj->link_rewrite, $product['id_product'].'-'.$cover['id_image'], 'large'); $product['manufacturerName'] = $manMap[$product['id_manufacturer']]['name']; print " <item>\n"; foreach ($product as $k => $v) { print_field($k, $v); } $catList = Product::getIndexedCategories($product['id_product']); foreach ($catList as $cat) { $catNames = array(); $catId = $cat['id_category']; while ($catId && $catId != 1) { array_unshift($catNames, trim($catMap[$catId]['name'])); $catId = $catMap[$catId]['id_parent']; } print_field('categoryName', implode(' | ', $catNames)); //$result = mysql_query("SELECT * FROM s_category_product WHERE id_category='{$cat['id_category']}'"); //while($row = mysql_fetch_array($result)) { echo "<category_link>http://mansdomeins.lv/category.php?id_category={$cat['id_category']}</category_link>"; //} } print " </item>\n"; } print "</root>\n"; Taču izvadot rodas problēma. Ja konkrētajam produktam ir atzīmētas vairākas kategorijas, tad arī tiek piešķirtas izvadē vairākas kategorijas. Kā es varu likt izvadīt produktu tikai ar 1 kategoriju? (<category_full>) Un otrs jautājums - man vajadzētu, lai šis xml fails ikdienas tiktu atjaunots. Kā es to varu izdarīt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis_m Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Varētu sākt ar to, ka garākiem koda gabaliem izmantot paste.php.lv pakalpojumus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prieks Posted April 12, 2010 Author Report Share Posted April 12, 2010 Varētu sākt ar to, ka garākiem koda gabaliem izmantot paste.php.lv pakalpojumus. Ievietoju paste.php.lv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 uzraksti īsu xmliņu, kā būtu jābūt un kā šobrīd ir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Tevis paša kodā, tak ir, ka atgriež vairākas kategorijas un tad visām iet cauri ar ciklu. Sliktākajā gadījumā aizkomentē foreach rindu un to noslēdzošo } un pēc foreach rindas ieliec $cat=$catList[0]; Labākā gadījumā, uztaisi/pārtaisi funkciju lai atgriež tikai vienu kategoriju un izņem ciklu un pārtaisi atbilstoši, pie datu izvadīšanas. $catList = Product::getIndexedCategories($product['id_product']); foreach ($catList as $cat) { $catNames = array(); $catId = $cat['id_category']; while ($catId && $catId != 1) { array_unshift($catNames, trim($catMap[$catId]['name'])); $catId = $catMap[$catId]['id_parent']; } print_field('categoryName', implode(' | ', $catNames)); //$result = mysql_query("SELECT * FROM s_category_product WHERE id_category='{$cat['id_category']}'"); //while($row = mysql_fetch_array($result)) { echo "<category_link>http://mansdomeins.lv/category.php?id_category={$cat['id_category']}</category_link>"; //} } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prieks Posted April 13, 2010 Author Report Share Posted April 13, 2010 Paldies par palīdzību! Sanāca. Taču vienalga paliek otrs jautājums - man vajadzētu, lai šis xml fails ikdienas tiktu automātiski atjaunots. Kā es to varu izdarīt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Paldies par palīdzību! Sanāca. Taču vienalga paliek otrs jautājums - man vajadzētu, lai šis xml fails ikdienas tiktu automātiski atjaunots. Kā es to varu izdarīt? meklē te forumā vai gūglē: cron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts