Devils666 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 google diezgan palaisiju par to ka google chrome diezgan daudz ko sūta uz savu servera un arī daudz tādu ierakstu var atrast, kāda jūsu pieredze? es nomainiju pret firefox, jo šausmīgi bremzēt sāka... bet google chrome iet ideali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Pasaki - ko tev daudz var nospiegot? Domaa guuglei interesee tava php.lv parole? Vieniigais, ko vinji var dariit ir saglabaat tavu lapu apmekleejumu veesturi un izmantot to lai raadiitu tev atbilstoshaakas reklaamas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) es atkal uz safari neko nevaru normāli patestēt, jo viņš fona kko pa hdd bez apstājas dara!!! pa netu trafiks nekāds lielais nav, tb nekādu infu prom nesūta, bet kko skanē gan! es jau viņiem rakstīju (tipa tam safari ir tāda feedback formiņa), ka tā ir slikti darīt ;) šajā ziņā chromei ir tas pats prikols, kas safari, taču tas izpaužas 10x mazāk. un tā kā abi browseri iet uz to pašu WebKit engine, tad html/css testēju uz chrome un pieņemu, ka uz safari arī būs ok Edited March 1, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 1, 2010 Author Report Share Posted March 1, 2010 nu jā, engine liekas pat labāk par firefox, jo labāk strāda vienīgais lieta par to, vai vini sūta tikai lapu statistiku vai kaut ko vairāk... piemēram paroles un tml http://www.google.lv/search?hl=lv&q=Is+Google+Chrome+spying+all+of+us%3F&btnG=Mekl%C4%93t&meta=&aq=f&oq= ļoti daudz ieraksti, isteniba par šo tēmu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 aiz visām "sazvērestības teorijiņām" ir kāda maza patiesībiņa :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 1, 2010 Author Report Share Posted March 1, 2010 tā jau ir :D nez, vai ir kāda programma ar ko es tuvāk varētu apskatīties, kādi pieprasījumi tiek veikti un, kas tiek nosūtīts... (think) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Chrome ir Open Source? Ja jā, tad nekāda dižā spiegošana nemaz nesanāktu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 1, 2010 Author Report Share Posted March 1, 2010 (edited) These Terms of Service apply to the executable code version of Google Chrome. Source code for Google Chrome is available free of charge under open source software license agreements at http://code.google.com/chromium/terms.html. es teiktu, ka ir open source Edited March 1, 2010 by Devils666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 kas zin, varbūt pamatkods ir viens, bet tā nokompilētā versija ir ar papildinājumu. Kā arī papildus koda pievienošanas mehānisms pa tīklu arī varētu pastāvēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Tāpēc jau ir pieejams pirmkods - kompilē pats un lieto to, par ko esi pārliecināts. Dokumentācija, kā uzkompilēt Chromi ir ļoti izsmeļoša un detalizēta. Vēl var apskatīties uz SRWare Iron. Tas ir tieši tas pats, kas Chrome, tikai ar izvāktām lietām, kas saistītas ar datu sūtīšanu uz Gūglei (automātiski updeiti, client id, timestamp, suggest & cits stuffs): http://www.srware.net/en/software_srware_iron.php Galugalā var paņemt WireShark un apskatīties precīzi kas sūtās prom no tevis. Vai sākumā, vai beigās ar visiem papildus pievienotajiem kodiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 1, 2010 Author Report Share Posted March 1, 2010 SRWare Iron izskatās kārdinošs.... jo pati pamat source iepatikās pats ari esi lietojis vai kāds cits/kadas atsuksmes? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Kautkad biju uzlicis Iron, bet toreiz tas lēni updeitoja versijas, tāpēc lietoju Chrome. Neredzu iemesla nelietot to. Nu un ka sūtās kautkāds datums, vai automātiskie updeiti? Windowsam tie arī sūtās, nu un? Vai man žēl. Stipri apšaubu, ka Chrome sūta tava draudziņu.lv akkounta paroli uz Google serveriem. Cilvēki tādas lietas ātri vien pamanītu un saceltu lielu haju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 2easy: Man Safary dara tieši to pašu, cītīgi kruķī HDD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devils666 Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 uzsinateljeu SRWare Iron, sakonfigureju visu un perfekto browseris uz serveri nesutis nekādus tekstus ko rakstu vai tamlidzigi tnx bubu :) es jau šim biju uzskrejis virsu, bet likās ka ir kaut kāds kreisais browseris, tapec negribējās instalēt, bet nu tgd ir ok :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chirkainais Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 Ko jus cepieties nu nepatik jums ne safari ne chrome ņemiet pliku webkit un lietojiet ja rokas aug no pareizas vietas vart pat savu parluku uzmeistarot te bus links uz sorce code Webkit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts