Snaip3Rs Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Es vēlos uzdot jautājumu vai kāds ir pircies eBAY? Es vēlos nopirkt telefonu un shiping war līdz latvijai, bet vai tur var apipista ar? Un ja es pasūtu kur tad es viņu varu saņemt? Un kā ar to bind ja es nosolu tur 80$ un esmu pedejais solitājs man jāsamaksā ar karti un sūta man šurp? Un kur var redzēt cik ilgi sūtīs? Lūdzu ja jūs tik domājat vai neko nezinat nespamojiet! Es ceru uz atsauksmi jo te nav ne tikai mazi bērni bet arī pieauguši cilvēki kas spētu atbildēt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Jā. Jā. Tur, kur norādīsi, ja pa pastu, tad tuvākajā pasta nodaļā. Jā (nav obligāti ar karti, var ar PayPal utt). Atkarīgs no tā kā sūtīs (Pasts, DHL, UPS utt)/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 (edited) 1) bez angļu valodas tev būs pagrūti. nu ebay katram pārdevējam (kad preci skaties) ir atsauksmes (labajā pusē [seller info]) un viņa reitings. piemēram: Seller info ggrave1 ( 1122 ) => uz tā skaitļa var uzspiest un redzēt pozitīvās/negatīvās atsauksmes. tur arī var palasīt. tur arī var redzēt vai ir sliktas atsauksmes. parasti ir arī "buy now" poga. ar bid ir tā ka parasti pēdējās sekundēs cilvēki bido. un ja bid taisa, tad jāgaida līdz beigām. saņemt tu vari droši vien ka pastā. bet jāskatās no kuras vietas nāk paka. attiecīgi ir vai nav jāmaksā nodokļi (ievedmuita). pārdevējam tu maksā ar karti vai paypal. ko nu pārdevējs akceptē. drošāk ir maksāt ar paypal. Edited October 8, 2009 by Klez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 Vot es gribēju pirkt šāda weida telefonu ts ir blagiats iphon kopija! :D apskati te Nu piemēram US $115.00 tas ir LV 60 Kugosana piemēram US $15.00 ir Lv 8 Kopā tas būtu kādi 70 Ls tā būtu pareizi un kapē nav droši ar karti domā kads hakeris dabūs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Maksājot ar paypal tu problēmu gadījumā varēsi vērsties pret pārdevēju un dabūt atpakaļ naudu. Kaut kur maksājot pa taisno ar karti šis process būs stipri sarežģītāks vai pat neiespējams. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Nav runa par kartes dabūšanu, bet gan par naudas atgūšanu. PayPal ļauj vienkāršāk pasūdzēties, ka tevi piečakarēja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 AAA liels paldies, bet kā tur paypal ielikt naudu parsūtot vai kā? Un ko jūs teiktu par to kopiju verts būtu ņemt man šķiet ka jā bet ko jūs teiktu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 PayPalā naudu parasti dabū pārskaitot no sava bankas konta. Es neņemtu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 http://www.onkulis.com/2006/08/09/ieskats-iepirksanas-ebay/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 Paldies par palīdzību uzzināju ka tas mp4 ir galigs mē..s kiniesu pakaldarinājums ka pat failus knapi vari ielikt! :D Un es vēlvienu biju noskatijis bet tas ar tads pats suds mp4 touch :D negriba spirkt isto ipod jo parak dargs! :( Šajos laikos jataupa nauda nevis 150 jaizdod par mp4 :) Var taisīt topiku ciet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 What you pay for is what you get :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 + ja summa ie paliela var ievedmuitu pierēķināt. pirms pērc, noskaidro pa kādu summu no konkrētās valsts kko var sūtīt ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts