bubu Posted May 19, 2004 Report Share Posted May 19, 2004 Tā kā man šis redaktors iet pie sirds, bet iztrādātāja lapā netiek izplatīta prekompilēta Windows versija, tad paņēmu un uzbuildoju to pats. Ja nu kādu interesē šis redaktors, tad varat to izmēģināt, novelkot šeitan te: bluefish-0.13.rar (~665 KB), atarhivēt var kur grib, palaiž ar bluefish.exe failu. Pats Bluefish izmanto GTK+ bibliotēku. Priekš Windows to var dabūt šeit: GIMP - Windows installers, jāvek GTK+ 2 runtime environment Programma iet tikai uz 2k un XP. (varbūt arī uz jaunākiem :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted May 20, 2004 Report Share Posted May 20, 2004 no rīta fiksi uz karstām šaibām pamēģināju, man nesanāca palaist - vispirms prasīja visas bibliotēkas pēc kārtas no GTK bin direktorijas. Tās sakopēju blakus, bet rezultāts tāpat nekāds :( OS WinXP SP1 + visi updeiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted May 20, 2004 Author Report Share Posted May 20, 2004 kad ieinstalē GTK, viņš pamaina PATH variabli, moš vajag tev windowsu pārrestartēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted May 21, 2004 Report Share Posted May 21, 2004 hm, tagad iet :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crased Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 hmm, vairs tas fails nau pieejams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 man bij' halucinācijas ar bildīšu ielasīšanu uz pogām, ja interesē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristabs Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 vai var veelreiz paluugt to win versiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 4, 2005 Author Report Share Posted August 4, 2005 Ek, nebiju pamanījis Kristabs tavu postu :unsure: Ja nu kādam vēl būs nepieciešama Windows versija bluefišam, tad esmu nokompilējis jaunāko un uzlicis to te - http://bluefish.eclub.lv/ :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 (edited) Man tsrādā Gimps, bet šis nestrādā Edited August 5, 2005 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 nu ja, uzliku GTK+ env. viss aizgāja. Bet šitā versija ir riktīga kaka... - koks gļuko - `New directory` ... ieraksti jebko un bļaus ka eksistē jau... - neērts koks - nēerti projekti MED is da best (windosei only :() :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 5, 2005 Author Report Share Posted August 5, 2005 (edited) Iespējams veca GTK+ versija. Pamēģini uzliec jaunāku. Man pašam ir 2.6.8rc1. Edit: Nu tas koks ir viens liels gļuks, tas tiesa. Dēļ to / un \ atšķirībām.. Edited August 5, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 varbūt kā editors tas arī ir labs... neesu pētījis. bet tad kad pati apkārtējā vide(koki,projektu_neesamiba) sako, tad liedz to lietot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Nevar noseivot tikko izveidotu failu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnisr Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Sveiki, gribeetu ieguut bluefish prieksh win, bet ne bluefish.eclub.lv ir dziivs, ne arii saakumaa noraadiitais links! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 19, 2007 Author Report Share Posted February 19, 2007 Iesaku negribēt iegūt to. Pārāk gļukojošs tas pasākums, un es vairs sen jau netaisos to updeitot/labot uz jaunāko versiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts