kp380lv Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Nolēmu padalīties ar savu skriptu:) Strādājoš skripts piemērs lejā: # Pieeja Liegta Google Chrome! if(false!==stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'],'chrome')){ header('Location: http://tavalapa/404.php'); exit(); } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 hmm a kadelj jaliedz pieeja ??? kautkaa diezgan divaini .... parasti jau tauta tieshi otradi, grib palielinat apmeklejumu, nevis to samazinat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Varu tepat arī padalīties ar to kā elementāri apiet šādu "aizliegumu": https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/59 http://www.zytrax.com/tech/web/change-ua.html http://www.mydigitallife.info/2007/07/13/c...ox-web-browser/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kp380lv Posted October 11, 2008 Author Report Share Posted October 11, 2008 bubu vnk tapēc ja gadās problēma ar lapas attēlošanu piem kā IE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Tad to vajag sataisīt (kļūdu savā lapā), nevis aizliegt apmeklēt to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kp380lv Posted October 11, 2008 Author Report Share Posted October 11, 2008 Ne visi var būt PRO koderi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Nevajag jau tāpēc izlikties par neko nemākošu un vienkārši aizliegt pieeju lapai :) Tas būtu tāpat kā tā vietā lai lāpītu bedres ceļa vidū - uztaisīt labāk apvedceļu un nelaist mašīnas pa galveno ceļu. Vienkārši vajag mēģināt palēnām un pa druskai saprast kā un kas lapas uzbūvē/formatējumā traucē tam IE. Gan pats gudrāks kļūsi, gan arī apmeklētājiem nekritīsi uz nervienm ar savu 404.php redirektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kp380lv Posted October 11, 2008 Author Report Share Posted October 11, 2008 Arī taisnība :D Bet nu može kādam noder šitas skriptelis :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 tapēc ja gadās problēma ar lapas attēlošanu piem kā IE! un zaudet ~~~ 50% no lapas apmekletajiem ... sk piemeram sheit Attelosanas kljudas jaizlabo , Jeb ja nevar panakt uz visiem daudzmaz vienadi, tad labak atteikties no dotaa risinajuma un izveleties citu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kp380lv Posted October 11, 2008 Author Report Share Posted October 11, 2008 Nu jā bet es piem neprotu izdarīt tā lai izlabotu kļūdu un viss ietu uz IE tad kas mans cits atliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Varianti: - Meklē palīdzību, piemēram, šeit. - Sameklē kādu, kas prot. - Netaisi vispār, ja nemāki. Atrodi citu atbilstošāku nodarbi. ;) Tas tā - puspajokam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Nu jā bet es piem neprotu izdarīt tā lai izlabotu kļūdu un viss ietu uz IE tad kas mans cits atliek. Man pat gruuti iedomaties kas var sastaadiit TIK lielu problemu kas iet uz FF un neiet uz IE ... iesakumam izlaid visu cauri validatoru CSS piemeram caur sho , uz reiz redzeesi kur tev ir netbilstiiba standartiem .... Jo Validas lapas parasti iet uz visiem parluukiem daudzmaz vienadi ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kp380lv Posted October 11, 2008 Author Report Share Posted October 11, 2008 Par to es nebiju aizdomājies :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Nedomāju ka vajadzētu uztraukties par IE Latvijā diez vai ka 5% to lieto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Statistika no viena no maniem projektiem, kuru lieto Latvijā: 1. Firefox 50.16% 2. Internet Explorer 39.54% 3. Opera 7.92% 4. Chrome 1.47% 5. Safari 0.49% 6. Mozilla 0.33% 7. Netscape 0.08% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts