Artenis Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 JOcīgs gļuks, ja vajadzēš kodu tad ielikšu, bet moška tā kļūda zināma. Tātad. Nerefreshojot info caur ajax padodod ?page=1 un ?page=2 viss it kā ir pareizi, sašķiro pa lapām kā nākas, taču accordion nedarbojas.. Ja es to pašu ?page=2 ierakstu adresēar roku, tad gan sašķiro kānākas, gan liek darboties tam accordion Kādēļ tā varētu būt? Kaut kā pēc ielādes vajadzētu pārrefreshot varbūt vēlrei to infu vai kā? Ar ajax esmu ļoti uz Jūs, tādēļ būtu jauki, ja piemēram kādu koda gabaliņu ierakstītu - kaut no iespējamāš rereshoshanas vai nu vēl kaut kā! :)... Iepriekš paldies. Ceru, ka domu sapratat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Kas tas par akordeonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artenis Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 Tas slīdošais efekts! Ko andrisp teica. KAut kas šāds: http://www.asp.net/AJAX/AjaxControlToolkit.../Accordion.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Vai ar ajax netiek arī atgriezts js kods? Kaut kāda nodefinēta funkcija vai kas tamlīdzīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artenis Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 (edited) Tātad atklāju, kas par vainu, tik nesaprotu, kā risinā: *.js faili includoti indeksā, taču mistiskā veidā caur ajaxu tie netiek pieņemti. css paņēma, tā info, ko padod ajax, taču js izliekas, ka to nav... Ka to panākt, lai ņem tos js failis!? Edited August 15, 2008 by Artenis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artenis Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 Lab šito veram, ciet, lai paliek! Jautāšu tagad ar savādāku metodi: Kā es ar php, lai dabūnu piemērām šādas funkcijas function x(2){ } vēŗtību!? to 2!!! Iepriekš paldies. Hotj, lai man viņu php izvada kaut kā! :)... Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) Tāda funkcijas definīcija nav iespējama. Edited August 15, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artenis Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 Un to, kas tajā funkcijā iekšā, to varu aizsūtīt uz php, lai php to publicē!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Ja tu runā par JS funkciju, tad ar AJAX vari nosūtīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artenis Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 jā, bišk nepateicu, ka pārslēdzos uz js! :).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts