tk1 Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Sveicināti, Vakar google meklēju kādu flash pleyeri kas varētu atskaņot pls failu, tas ir shoutcast interneta rādio. Atradu flam player, bet kas nespēja atskaņot norādīto formātu. ļoti ceru ka kāds jau ir ar to sask āries un varētu man palīdzēt. Ar cieņu, JansP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 PLS vispār ir playlist faila formāts. Noskaidro, kas patiesība tam strīmingam ir par formātu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Ja jau pls, tad nevar to pašu windows media player izmantot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) bikcit nost no temas, bet pieturēšos pie konteksta.. - ja ir vēlme iegūt kādu playeri, vai dajebkādu animāciju savā īpašumā.. lapā spiežam <labo peles pogu> <page info> TABS-> Media atrodam savu iekāroto mēdijas gabaliņu spiežam Save As... Edited May 29, 2008 by Mikijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted May 29, 2008 Author Report Share Posted May 29, 2008 (edited) Formāts pēc pls ir mp3.. A kā var ar windows media pleyer? esmu redzējis tādu variantu.. Edited May 30, 2008 by tk1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Varbūt šis noderēs: http://www.jeroenwijering.com/?item=JW_FLV_Player Paši draugiem.lv šo izmanto. Navīgie progeri saucās :D :D :D: Pēdējie lohi. P.S. Ja nav līkas rokas, tad vari reāli arī salikt upload iespējas, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Navīgie progeri saucās :D :D :D: Pēdējie lohi. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Paši draugiem.lv šo izmanto. Navīgie progeri saucās :D :D :D: Pēdējie lohi. so what? ne vienmēr ir jāizgudro divritenis pa jaunam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) Paši draugiem.lv šo izmanto. Navīgie progeri saucās :D :D :D: Pēdējie lohi. P.S. Ja nav līkas rokas, tad vari reāli arī salikt upload iespējas, etc. Kādu alu vakar dzēri? 7 grādi RUBENI? Un kāda mārrutka pēc upload? Visvairāk man riebjas tie [ :D :D :D ] Varbūt es maldos un vari mums piedāvāt kādu savu pleijeri?.... Edited June 5, 2008 by mounkuls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_L@tvian Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 http://paste.php.lv/7855?lang=php kopeejs striima playera scenārijs.ja palabosi buus labs.nekā īpaši sarežģīta nav,visi linki maināmi,bildes maināmas un aidaa... plusaa protams vajag mapi "images" kur saliekam bannerus un bildes ko pieprasa skripts: to visu var redzeet skriptaa :P neslinko:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) Man patika tas video , kur tā meitene lapas ņem nost pa vienai, bet ja pa tēmu , tad pls fails gadījumā nebija uz Winamp? Ev bet ja tā pa tēmu es esmu lohs Edited August 19, 2008 by waplet Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Man liekas, ka toreiz biju pamatīgā lopā. Sorry. Šeit ir flash pls players, kurš ņem strīmu kā arī pārbauda vai tiešais radio serveris ir online vai offline. Iespējams, ka ir vēl kādi pāris gļuki, jo natceros vai šis bija final vai beta: Velkam un skatamies: 1 variants: Flash pls player 2 variants ar pārbaudi: Flash pls player ar servera pārbaudi Edited August 21, 2008 by foxsk8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts