Jump to content
php.lv forumi

Jaunais FF 3 RC1


martins256

Recommended Posts

Varbūt kāds jau ir mēģinājis un pie reizes notestējis add-on'u pieejamību ?

 

Pats pārbaudīju :)

web developer iet

xhtml validators neiet

html live headers iet

screen grab neiet

adblock + iet

fire ftp neiet

down them all iet

css viewer neiet

 

9/31 manējiem tikai iet ;(

Edited by martins256
Link to comment
Share on other sites

Kā tas izpaužās, ka "neiet"? Saka, ka nav savietojams, vai funkcionalitāte nestrādā?

Ja pirmais gadījums (neinstalējas, jo saka, ka nebūs savietojams), tad arī FF2 iznākšanas laikos bija šāda pat problēma - ekstenšeniem iekšā ir xml failiņš, kurā uzrādīts max versijas numurs, uz kura drīkst instalēt šamo (tb uz kura tas 100% satrādā). Tolaik atlika pamainīt ciparu 1.x uz 2.0 (vai kautko tml) un vairumā gadījumu FF1-only ekstenšens strādāja arī uz FF2 versijas. Gan jau, ka tagad var ko līdzīgu izdarīt.

Link to comment
Share on other sites

Tas gan bija slikts arguments. Normālā gadījumā izstrādātājam ir pieejami vairāki datori (vai vairākas virtuālās mašīnas) ar dažādiem OS / browseriem, lai varētu pārliecināties, ka lapa strādā uz visiem lielajiem browseriem (IE6, IE7, Opera, FF2/FF3, Safari).

 

Protams, vai tā notiek realitātē, tas jau ir cits jautājums. Pašam pēdējā laikā ar to ir problēmas - vienkārši fiziski pietrūkst laika, lai visu notestētu uz visām platformām, bet ja nenotestē, tad vienmēr parādās kaut kādi mistiskie bugi, par kuriem tiek uzzināts tikai pēc pāris mēnešiem, kad no lapas sāk pazust, piemēram, IE6 lietotāji.

Edited by black
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...