black Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Vai kāds var ieteikt kādu bezmaksas issue/bug tracker programmu, ko būtu iespējams pēc iespējas ātrā un nesāpīgā veidā uzlikt uz sava servera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 būtu iespējams pēc iespējas ātrā un nesāpīgā veidā uzlikt uz sava servera Njā, laikam tad Trac nav vērts ieteikt. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) Mozillai bija kaut kas?! Bugzilla Edited February 25, 2008 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Mozillai bija Bugzilla, bet tas nav ātri un nesāpīgi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Tiem, kurus tas interesē, varu paziņot, ka beigās tika izvēlēts Eventum. Sistēmu izdevās uzstādīt un konfigurēt 10 minūšu laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 bet vai tas ir rādītājs... es nez. Droši ziņo, gan jau citiem arī interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Njā, laikam tad Trac nav vērts ieteikt. :) Kāpēc tad? Mēs darbā pirms pāris nedēļām sākām trac lietot. Instalācija bija elementāra. Uzliku failus, palaboju configu un palaidu serveri (gluži kā Apache/mysql/utt) - un viss strādā lieliski. Tagad pat jau esmu sācis pielabot pluginu sources darba specifiskajām vajadzībām. Iesaku traku visiem! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 bez labojumiem trac ir kā ir, man nepatīk, ka ticektam pierakstīts komentārs nerādās ieks timeline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts