mukards Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 (edited) Ir doma kaut ko sataisit ka million pixels million dolars, bet mums ir millionbanners.lv Projekts ir sakuma stadija, butu labi ja atrastos cilveki ar idejam ko pielikt webam, palidzet programet, lielu naudu solit nevaru jo esmu studentins :( Bet ja musu projekts nestu pelnu, es domaju sarunat ko varetu mierigi, jo mani galvenais interese so projektu istenot paistam talu. Ka redzat pagaidam suna murgi izskatas IE nespej pavilkt mans pat 20000 banerus, bet mozilla ar operu velk. Busu patiesam priecigs ja bus atsauciga un palidzet veliga tauta. Edit BANERUS VARAT likt par BRIVU, bezpelnas projekts tagad :) sakiet ari saviem draugiem, busu labs ^^ Edited February 14, 2008 by mukards Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Es vēl saprotu miljons pikseļu ideju - tas ir asprātīgi un interesanti (pikseļus dalīt). Taču bannerus? wtf? Kurš mūsdienās normāls cilvēks grib redzēt un lietot bannerus (klikšināt uz tiem)? Silti iesaku pamatīgi pārdomāt ideju/mērķi, citādi pa burbuli tas viss aizies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Traki, traki. Ļoti kļūdaini teksti tīmekļa lapā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukards Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 Nu autors vairak ir koderis neka labs gramatika. Musu ideja pec iespejas vairak baneru savakt, no visas pasaules netikai LV, bij pat doma, lai tas butu par brivu tikai lai liek Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Nu autors vairak ir koderis neka labs gramatika. Nu, tas nav īsti attaisnojums kļūdām. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Latvijā jau ir sava miljons pikseļu lapa www.miljons.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukards Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 Varbut tad sataisit bezpelnas projektu. Vienkarsi kas velesies tas lai liek banneri savu, man galvenais ir dabut banerus pec iespejas vairak. A kas velesies vares ziedot projektam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukards Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 baneri par brivu tagad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 (edited) IE nespej pavilkt mans pat 20000 banerus, bet mozilla ar operu velk. Kursh ies skatities 20 K banerus --> Jabut galiigi trakam lai ietu lapaa kur ir vienigi baneri .... Es vel saprastu ja tiktu atlasiiti pashi intresantakie utt.... bet vieniigi peec skaita .... miljons pikselju vel var saprast .... lapas izmers nav tragisks 1000X1000 Px ... taada palielaaka bildiite ..... Edited February 15, 2008 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Bet ja musu projekts nestu pelnu, es domaju sarunat ko varetu mierigi, jo mani galvenais interese so projektu istenot paistam talu. Varbut tad sataisit bezpelnas projektu... A kas velesies vares ziedot projektam. Piedod, bet tas viss pilnīgi un galīgi neizskatās nopietni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts