Sasa Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Kā lai piedarbija split funkciju, lai tā sadala virkni pēs \ simbola, bet kad ir split("\") tad sanāk ka tas ir eskeipošanas simbols un tās otrās pēdiņas nepaņem. Kā sataisīt lai virkne sadlaītos pēc tā simbola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 split("\\"); pirmais \ noeskeipo otro \ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 (edited) man ir: <td id=left_edge>kautkāda vērtība</td> un kad ar JS dabūnu to vērtību document.getElementById('left_edge').innerHTML Man neļauj pielietot split funkciju kapē tapēc ka vērtību dabūnu ar innerHTML palīdzību? Kā man innerHTML saplitot kā man vajag? Edited February 15, 2008 by Sasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Domāju, ka esi kaut kur nokļūdījies, vajadzētu ļaut. Uzraksti, kā tu to dari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 jā tik tiešām nokļūdijos ... sintaksē nokļūdijos visu laiku Split rakstīju ar lielo burtu uzrakstīju ar mazo aizgāja, bet nedomāju ka tas ir tik būtiski kā es pierakstu to funkciju! hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 rakstīju ar lielo burtu uzrakstīju ar mazo aizgāja, bet nedomāju ka tas ir tik būtiski kā es pierakstu to funkciju! JS tas ir butiski --> dazji brauzeri to nenjem vera citi njem .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 jauna problēma: var left_edge_ = document.all('left_edge',i).innerHTML; var aaa = left_edge_.split(";"); var malinas_tips = aaa[1].split("<")[0]; alert(document.all('edge_mat',malinas_tips.split(" ")[0] - 1).innerHTML); malinas_tips.split(" ")[0] <- šeit ne vienmēr būs skaitliska vērtība un ja man tur nav kāds skaitlis man viss nokarās kā es varu eskeipot to kur nav skaitlis un pāriet pie nākamās rindiņas.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 dazji brauzeri to nenjem vera citi njem .... Vai tad ir tādi, kas ņem vērā? JS tāpat kā, piemēram, C/C++ ir tak case-sensitive valodas. Tajās ir no svara burtu lielums nosaukumos (mainīgo/funkciju). kā es varu eskeipot to kur nav skaitlis Pārbaudi to, kas ir skaitlis un kas nav: if (isNan(parseInt(x)) { // x nesatur skaitli } else { // x satur skaitli. } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 un tad atkal (viss iepriekšējais sanāca): kā darīt labāk ir: Peleks Gaiss (T) /21mm Mel. bet ne vienmēr tā virkne būs tāda bet mani ineresē tas kas ir pēc pēdējā speisa. šobrīd strādā šādi mal_mat.split(" ")[4] Bet tiklīdz tajā virknē būs vairāk kā 4 speisi tā man tur nekas vairs nebūs pareiz kā es varu sasplitot virkni un vienmēr paņemt pēdējo elementu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 masivs=teksts.split(" "); pedejais_elements=masivs[masivs.size()-1]; Idejiski tā, par sintaksi un pareizumu neatbildu sen neesmu JavaScriptojis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts