*jancis38* Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 Vai var kādā veidā apmeklētājam, pēc meta refresh aizliegt iet atpakaļ? (izmantojot taustiņu, pie adress bar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Īsti nevar. Vienīgais, kas man nāk prātā - server pusē pielogot apmeklētāja atvērtās lapas. Un ja serveris atvērto lapu sedzibā redz, ka ir atvērta lapa #2 un iepriekš ir bijusi atvērta lapa #1, tad neļauj vairs atvert #1, kamēr nav apskatīta pavisam kāda cita lapa. Bet nu tas tāds risinājums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Vēl lasāmviela ir šeit: http://lv.php.net/manual/en/function.sessi...che-limiter.php īpaši komentāros tādi fragmenti kā: header("ETag: PUB" . time()); header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s", time()-10) . " GMT"); header("Expires: " . gmdate("D, d M Y H:i:s", time() + 5) . " GMT"); header("Pragma: no-cache"); header("Cache-Control: max-age=1, s-maxage=1, no-cache, must-revalidate"); session_cache_limiter("nocache"); Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis007 Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Prakriski tas nav iespejam, jo "ie" ja uzspiez back defaulta paies atpakal un atkal lidos uz prieksu. Bet Alekseja skripts "ie" piprasis nosutit pieprasijumu apskatit lapu pa jaunam, un atkal lidos uz prieksu. Es tagad taisu vienu php un aspx apvienojumu,ari tadam iemeslam. Bet vins strada pec pricipa: " "refrso uz 2 lapu" - lapa -->meta refresh --> lapa 2, "uzspiez "back"" - lapa 2 --> lapa". tas ir dabujas ta, ieliek kodu, lai 'meta refresh' parmet uz 'lapa' ja nak ar 'java script:history.back();'. Kad es busu pilniba visu pabeidzis ieliksu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Tam visam zāles - 100% flash-site. Ar HTML te neko neizdarīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 vai arii ajax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts