iall Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Labs rīts , vēlējos Jums pajautāt vai dizains neizskatās pārāk raibs? Ar prieku uzklausīšu arī ieteikumus ,kritiku. Paldies. Edit: Tikko apjēdzu ,ka tas dizains ir riktīgā kaka. Edited January 16, 2008 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Man personīgi nešķiet pārāk raibs, bet... nekad arī neesmu pretendējis uz laba dizaina pazinēja statusu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 Man gan likās pārāk raibs :) Tas banneris ,man liekas ,un tie splaši kas tur ir neiederas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Kur tad links pazuda ? Tā nav smuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Kāds links? |-( Tu domā mājas lapa links?Aber lūdzu - Spied! Ceru ,ka nevienam nagi neniezēs un neko nesplēsīs! :/ Edited January 16, 2008 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Nevalidējas :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Nu nav jau profesionāli etc, bet priekš pirmā (vai arī viena no pirmajiem) dizaina ir diezgan ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 (edited) Gandrīz apdirs** kad ieraudzīju cik kļūdas :/ Ou maij gāāād - 92 :D Edit: andrisp - man pirmais dizains.No 95 kļūdām uz 25 dēļ doctype ,normāli. Edited January 16, 2008 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Apakšējo HTML/CSS labāk neprasi novērtēt. Tur tīrākās šausmas ir. Šis jau vien ir unikāli: http://joker.oo.lv/index.php?q=57 Bet ja paskatamies sourcē: <p class="kvote"><br/> Vēlies justies kā zvaigzne?Apsēdies egles galotnē!<br/> </p> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Un kur ir dizains? Baltie teksta bloki uz dzeltenā fona? gandrīz acis izmežģīju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 Delfins - kāds ,Tavuprāt ,ir ideālais krāsu salikums?Pastāsti man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Varbūt kaut kas ne tik spilgts? Ātri acis nogurdina. http://web.hc.lv/inc/Upload/news_25/File/skudra.pdf - te iespējams atrast visādas krāsu paletes, kas, it kā, labi sader kopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 Tiem kas izdomā piesieties validacijai, Šeit ieskatās Tā tad nedomāju ka Latvijas vins no normālākajiem portāliem būtu slikts :D Vnk.. šī validācija nepazīst daudzas jaunas lietas, piemēram manai lapai piesējās pat google-s linku! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted January 16, 2008 Author Report Share Posted January 16, 2008 http://web.hc.lv/inc/Upload/news_25/File/skudra.pdf - te iespējams atrast visādas krāsu paletes, kas, it kā, labi sader kopā. Paskatīšos ,paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 16, 2008 Report Share Posted January 16, 2008 (edited) aldis, un? 99% lapas ir nevalīdas. šī validācija nepazīst daudzas jaunas lietas Ko ? :) Man liekas, ka tu nesaproti pats par ko runā. piemēram manai lapai piesējās pat google-s linku! :) Droši vien nepareizi eskeipoji & simbolus. Edited January 16, 2008 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts