Jump to content
php.lv forumi

kāpēc tiek izmantots <table>


martins256

Recommended Posts

Delfi, jauns? Ko tu esi sapīpējies? :) Izskatās drausmīgi nesakartoti un nepārskatāmi.

 

Cik man zināms pēc manu projektu statistikas, cilvēki ar veciem browseriem kļūst aizvien mazāk un pamazām tauta izglītojas. Vismaz vecāks browsers par IE6 ir daudz zem 1%. Protams, manus datus nevar uzskatīt par ļoti objektīviem, bet tas vienozīmīgi manuprāt nav iemesls kapēc tika taisīts tabulās. Paši delfi ir taisīti ļoti sen un tad vēl nebija īsti pieņemts taisīt tableless risinājumus.

Link to comment
Share on other sites

Es teiktu, ka table ir paredzēts, kā jau to nosaukums, vēsta tabulu attēlošanai. Un pats tieši tādam mērķim viņas tikai izmantoju.

 

Kā arī ir iespējams ar tīru css panāk to pašu, ko ar tabulām, tikai izmantojot daudz mazāk koda, vai arī ja saglabā to pašu daudzumu kb, tad tikai loģiski, ka vairāk ir aizgājis uz css. Un css tiek nokešots šādi tiek ietaupīts bandwidth.

Link to comment
Share on other sites

andrisp es zinu ka ir pilns internets.. bet 90% (vai nu kāds tur tas procents) cilvēku bļauj "tables must die CSS rox" (kas patiesībā tā nav) tikai tāpēc ka citi tā dara un tas ir besīgi.. proti tas kaut kur līdzīgi velk piemēram uz apple-fanbojismu (no-offence) (vai jebkuru citu pārspīlētu fanošanu) un pārējie vienkārši kladzina līdzi, lai arī iemeslus nemaz nezin un arī nemeklē..

 

Es ceru ka manu domu kāds saprata..

Link to comment
Share on other sites

Tables griezējs) Čikičik un layouts gatavs divu stundu laikā un izskatās vienlīdz smuki uz visiem populārākajiem browseriem. Saņemam $$ un uz krogu prom (vai ķeramies pie nākamā). Nākamajā dienā biki vēl pielabojam un viss.

 

CSS griezējs) Ņemās, mēra, hakko css, pēc nedēļas layouts pusgatavs, pasūtītājs patriec griezēju, viņš ar cirvi nosit visu ģimeni un nogalē pats sevi :))

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...