Guga Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Sovakar nopirku .lv domēnu pirmo reizi , manaa kontaa saka '' Gaida Reģistra Pabeigšanu'' cik tas ilgi aiznjems ? Pirms tam esmu pircis domēnas no godaddy un tur bija 100% pieeja jau pēts minūtēm ! Iegādajos .lv domēnu es no www. no.lv ! Cik tad ilgi tas aiznjems? Es gribēju vinju noraidīt uz mana choma DNS hostingu un ķerties klāt pie dīrāšanas bet izskatās ka LV tas it ashi nenotiek ! Paldies! Guga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evi Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Pie www.nic.lv pa taisno vajadzeeja pirkt =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guga Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 Nevajag lūdzu taisīt muļķīgas QUOTEs hmm kapeec :P ? Pie tam tur taapati domēna bija par 20 LS, 7 latu vieta pie no.lv ;) , nu un cik tad ilgi tas parasti aizņem? Aizsūtiju vinjiem arii meiliņu bet to jau ganjau atbildēs tikai no rīta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roze Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 No 1. janvāra 2008. officiāli .lv domēns maksā 8.50 .. latviskais 5.90 .. Ja ir savi DNS tad pilnīgi neredzu nekādu jēgu pirkt no starpniekiem.. nesaku ka konkrētajā gadijumā, bet vispār tā var ieberzties - starpnieks norāda sevi kā domēna owneri un tevi jebkurā brīdī var pasūtīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guga Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 Nevajag lūdzu taisīt muļķīgas QUOTEs Nu man ir viens briivs hostinga DNS Serveris godaddy kontaa, ko es itkaa patreiz nelietoju , tad laikam labāk man vienkārshi pārraidīt domeinu uz to DNS būtu viss pareizāk vai ne ? Protams sakumā gan pilnibā jatiek klāt domēnai :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 starpnieks norāda sevi kā domēna owneri un tevi jebkurā brīdī var pasūtīt. Vēl zinot no.lv cilvēku ieprieksheejaas izdariibas, es nemaz nebriiniitos :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guga Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 Nevajag lūdzu taisīt muļķīgas QUOTEs vai tas jau ar kādu ir noticis, vai ir kādi pierādijumi ? Nu sviests, tad jau es labāk tagad atsakos no tās domēnas , nekā ka man vinju velāk vinji noceļ! ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted January 3, 2008 Report Share Posted January 3, 2008 Nē, viņi saistībā ar hostingu ir izcēlušies.. pameklee tepat forumaa.. Un jaa - peerc domeenu pa taisno no nic.lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guga Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 (edited) Lūdzu NETAISI muļķīgas QUOTEs! ok , paldies! Uzrakstiju meilinju ka gribu atcelt manu maksajumu no www[dot]no.lv :D , un jau aizpildiju vienu lapinju un registraciju nosūtiju nic.lv :) Edited January 3, 2008 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Un viņi tev atraksta :D .. Piedodiet, bet par mūsu patērēto laiku, mēs pieprasām kompensāciju 8 domēnu summu daudzumā.. 7*8=56Ls + jūsu iemaksātie 7Ls = 63Ls :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 izskatās ka LV tas it ashi nenotiek ! 1. nic.lv ir VIENIGAIS OFICAILAIS *.lv domenu izplatitaajs.... 2. Tiek parbaudits vai Tev ir tiesibas izmantot sadu nosaukumu , teiksim Cococla_2.lv tu nekad nedabusi..... taka tiek parbaudits firmu registrs (nevar registret domena nosaukumu ja tas sakrit ar kadu no LV registretam firmam, vai EU registretam precu zimem...) --- Oficiali skaitas ka vinji parbauda 3 darba dienu laika, faktiski kadas 2 dienas.... --- Ja ir aizpildits Tehnisko datu lauks (noradita IP utt...) tad domenu var sakt lietot tulit pec apstiprinajuma sanjemsanas..... Samaksa 30 dienu laika no rekjina sanjemsanas...... ------------------------ Roze --> O prieciga zinja ... tad jau man buus parekjins :), un gandriz gadu vareshu nemaksat .... :) (par pedejo samaksaju novembra beigas 16.xx LS ...) -------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 (edited) Grey_Wolf, es domāju, ka pārrēķins nebūs. Ja pirki pagājšgad, tad arī cena pagājšgada paliks. Bet šī gada novembrī, par nākošo gadu, protams, būs jaunā. Edited January 4, 2008 by Aleksejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 mjam nic.lv ir tiešām vienīgais, ja arī nav vienīgais officiālais, tad drošākais un pareizākais variants! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Mikij, un kurš tad vēl ir oficiālais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 Neteicu ka zinu :) bet pieļauju iespēju ja ir vēl GADIJUMĀ kāc.. tad tomēr nic ir labāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts