Jump to content
php.lv forumi

Ļautiņi palidziet :) Kur jūs studejāt ?


Guga

Recommended Posts

Es vēlos studēt web dizainu , bet īsti nezinu uz kuru pussi tad īsti skatities, kur jūs man ieteiktu un ko jūs paši jau esat beiguši un pie lepna diploma tikuši? :)

Man patīk viss kas ir saistīts ar Internetu, majaslapām,forumiem, SEO - search engines optimization viss tas , takā izskatās kad beidzot tomēr sāku saprast ko es dzīvē gribu iesākt, palidizeit iesakiet man kur macities,kādas tur iespējas utt!

 

 

Paldies

 

 

 

Guga

Edited by Guga
Link to comment
Share on other sites

Pats galvenais smadzenes un vēlēšanās. Daudz zinu tādus, kuriem tas nekad nebūs pa spēkam, kaut gan citos darbos paveikuši varoņdarbus.

RTFM un viss. nekādi sertifkāti nav vajadzīgi. Vienkārši lēnām krāj portfolio - tas arī ir tavs "Diploms"

Link to comment
Share on other sites

Iesaku uz BSA neiet. It sevišķi uz web dizaina koledžas kursu. Es tur pats esmu mācījies nelielu brīdi, man viens draugs mācījās un mana draudzene tur šobrīd mācās. Tā skola ir drausmīga (nu vismaz koledža noteikti). Tur ir pilnīgs haoss, nav organizētības. Pasniedzēji neierodas uz lekcijām regulāri, sesijas laikā eksāmenu datumi tiek regulāri mainīti. Iedomājies, tu vienu dienu ierodies skolā un izrādas, ka tev šodien ir eksāmens, kurš vēl vakar skaitījās, ka būs nākamnedēļ. Pats labākais - pats pasniedzējs pat to nezina, ka pārcelts eksāmens. (Protams, neviens jau arī neaizgāja uz to, ieskaitot pasniedzēju).

 

Ja interesē, es varu vēl visādus labus stāstiņus par šo burvīgo skolu pastāstīt.

 

Un web dizainu tur nemāca praktiski nemaz. Jā - tev māca coreldraw/photoshop un vienā kursā krieviski (it kā latviešu plūsma) html un php pamatus, bet tas arī ir viss. Tu vairāk sajutīsies it kā mācītos reklāmas dizainu (un lielākoties tā arī būs - tu mācīsies reklāmas dizaina lekcijas).

 

Pievienojos tam, ka šo profesiju skolā apgūt nevar, pašam ir jāmācās.

Link to comment
Share on other sites

Pasham jaamaacaas, nekaada univ tev nepaliidzees, jo taadas ieksh LV nav. No visaadaam univ ir zinaami labi speci un nejau univ izveeles deelj vinji taadi ir kljuvushi. Ej maaciities, kur pa velti un kur mazaak laiks sanaak lekc atseedeet, pats darbojies!

Link to comment
Share on other sites

hmm paldies par ieteikumiem!

 

Nu nezinu ko lai dara pats pašreiz esmu Anglijā , strādaju te gandrīz jau 3 gadus, bet neko apkārt te tādu ko studēt un apvienot ar darbu atradis neesmu , varbūt kāds no jums ir arī angijā ko tādu macijies? Bet vispusēji man tie pamati buuti pashi galvenie kā html un php un tad jau noteikti es zinātu kurā virzienā skatīties, vai ir kas iesakāms varbūt ka ir kāda grāmatu ko jūs man varētu ieteikt ? Spriežot pēc dažu jūsu atbioldēm uz LV tad patreiz braukt nava jēga labāk tepat ko censties atrast!

 

 

Paldies par palīdzību!

 

 

Guga

Link to comment
Share on other sites

Nu ja jau tu gribi pamatus apgūt tad jau tev augstskola nav vajadzīga vispār un, cik noprotu, angļu valoda tev nav sveša, tātad tev ir pieejams vesels lērums ar grāmatām. Pameklē iekš amazon.co.uk.

 

Esmu 100% pārliecināts, ka Anglijā noteikti var atrast kādu organizāciju/firmu, kas sniedz kursus par šo tēmu.

Link to comment
Share on other sites

Nu ja jau tu gribi pamatus apgūt tad jau tev augstskola nav vajadzīga vispār un, cik noprotu, angļu valoda tev nav sveša, tātad tev ir pieejams vesels lērums ar grāmatām. Pameklē iekš amazon.co.uk.

 

Esmu 100% pārliecināts, ka Anglijā noteikti var atrast kādu organizāciju/firmu, kas sniedz kursus par šo tēmu.

 

Es īstenībā atrado šo to te vienā koledžā, lejaa ir to ko vinji piedavā vai pēts jūsu domām tas būtu pietiekoši sakumam? Nekādu php vai html tur gan neuzrāda :/

 

Beginners Introduction Digital Imaging

CLAIT Plus - Certificate

Communicating Information - CLAIT Entry

Computing for Beginners at Dursley

Computing for Beginners at Maidenhill School

Computing for Beginners at Stroud

Concepts of IT - ECDL Part 1

Create an e-Presentation (New CLAIT 06)

Creating Spreadsheets & Graphs (CLAIT 2006)

Database Mainipulation CLAIT 2006

Databases - ECDL Advanced

Databases ECDL Part 2

e-Image Creation (CLAIT 2006)

e-Publication Creation (CLAIT 2006)

e-Publication Design (CLAIT+)

ECDL Advanced Presentations

Electronic Communication (CLAIT +)

File Management & e-Doc Prod (CLAIT 2006)

ICT SFL - Certificate Entry Level

Information & Communication (ECDL Part 1)

Integrated e-Doc Prodction (CLAIT+)

Internet and Email

Introduction to Photoshop

IT - Entry Level Certificate

IT Users - BCS Level 1 Certificate (ECDL Part 1)

IT Users - BCS Level 2 Certificate (ECDL Part 2)

IT Users - Certificate CLAIT (2006)

IT Users CLAIT 2006 - Diploma Level 3

IT: Women Returners - OCN Level 1

Presentation ECDL Part 2

Sage for Beginners

Spreadsheets - ECDL Advanced Level 3

Spreadsheets ECDL Part 2

Spreadsheets ECDL Part 2

Using a PC & Managing Files (ECDL Part 1)

Using ICT CLAIT entry

Using IT ECDL Part 2

Web Page Creation (CLAIT 2006)

Website Creation (CLAIT+)

Word Processing - ECDL Advanced Level 3

Word Processing - ECDL Part 2

 

 

Paldies!

Edited by Guga
Link to comment
Share on other sites

php nav jēga mācīties akadēmiskā iestādē. gribi tikai php, ej uz kādiem kursiem (kur māca tā kā tehnikumos - iemācīja kā naglu iesist, dabūji papīra lapiņu un nākošajā dienā sāc strādāt par naglotāju), vai mācies pats no informācijas ko internetā atrast var kalniem, savukārt, ja gribi akadēmisku izglītību, ej uz kādu universitāti, un nav obligāti, lai tur viņi macītu php, gribi apvienot to visu ar darbu - skaties vakarniekus vai neklātieni.

Edited by v3rb0
Link to comment
Share on other sites

Guga, tie ir kursu saraksti ?

 

Noskaidro, ko ietver šie:

nea tas ir IT kurss kas ietver visu to ko es nopostoju ieprieksh , man jau arii likaas ka izmantot noteikti es vareetu tikai to ko tu man tur ieķeksēji :/
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Iesaku uz BSA neiet. Es tur pats esmu mācījies nelielu brīdi, man viens draugs mācījās un mana draudzene tur šobrīd mācās. Tā skola ir drausmīga (nu vismaz koledža noteikti). Tur ir pilnīgs haoss, nav organizētības. Pasniedzēji neierodas uz lekcijām regulāri, sesijas laikā eksāmenu datumi tiek regulāri mainīti. Iedomājies, tu vienu dienu ierodies skolā un izrādas, ka tev šodien ir eksāmens, kurš vēl vakar skaitījās, ka būs nākamnedēļ. Pats labākais - pats pasniedzējs pat to nezina, ka pārcelts eksāmens. (Protams, neviens jau arī neaizgāja uz to, ieskaitot pasniedzēju).

 

Ja interesē, es varu vēl visādus labus stāstiņus par šo burvīgo skolu pastāstīt.

Diemžēl, tas ir taisnība. Mācības BSA tiešām ir izmesta nauda un nervu bojāšana. Visu laiku dažādas nepatikšanas. :( Tas ir kaut kāds ārprāts ar šo augstskolu! Es iestājos BSA 2007. gadā un man jau ir bagāta pieredze mākslīgi veidoto problēmu risināšanā. Es divas reizes bez iemesla biju iekļauts parādnieku sarakstā, atrisināt jautājumu izdevās tikai pēc ilgas staigāšanas pa lietvedības, mācību daļas un rektorāta kabinetiem, kā krieviski saka, "после отфутболивания от одной чинуши к другой". Par pašām studijām vispār nerunāju, BSA ēkā Piedrujas ielā 3 ir normālā situācija, kad pēc atbraukšnas no pilsētas prētējas puses izradās, ka lekciju nebūs. Uzdevumi, kuri tiek piedāvāti tiesību zinātnes studentiem sesijas laikā, ir bērnudārza līmenī! Piemērām, kas ir ieskaite latīņu valodā 1. kursā? Tulkot no latīņu valodas primitīvo tekstu no 4 teikumiem, drīkst izmantot visu, kas ir sev līdzī, un vēl pie tām šīm "uzdevumam" tiek izdalīta vesela stunda! Tagad Jūs saprotat, kā izglītības kvalitāte BSA ir ārkārtīgi zema, ПТУ līmenī?! Tajā paša programmā 2007. gada decembrī vēl bija incidents, kad ziņojums par informātikas ieskaiti bija ievietots BKI mājas lapā jau pēc tām, kad ieskaite pagāja! Starp citu, BSA ir atceltas atzīmju grāmatiņas un vērtējumus var uzzināt tikai pēc sesijas beigšanas.

Un būtu interesanti paklausīties Jūsu viedokļus un stāstus par BSA. Varbūt, uzrakstīsim memuārus?

Edited by Viktors
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...