Sasa Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Kā lai ar JS palīdzību ierakstu failā. kas rakstāms redzmas bildē: kad mēģinu: <script language=javascript event=onclick for=Command1> var fso = new ActiveXObject("Scripting.FileSystemObject"); var s = fso.CreateTextFile("C:\\Test.txt", true); s.WriteLine(document.all.item()); s.Close(); </SCRIPT> vieņš ieraksta: [object] kā būtu pareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 1.) iziet cauri visiem row-iem/kolonnām 2.) kontenera HTML kodu !? div.innerHTML PS: kāpēc JS? kurš tad raksta šādus uzdevumus ar JS? perversi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 var kādu piemēru! nestādos priekšā kā var nealizēt ne 1 variantu ne 2! :( man ir jau šī lieta uzstaisīta iekš VBA, bet nezinu kā lai pārtūlko to kodu tā lai iekš web'a strādā! http://paste.php.lv/6642?lang=vb Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Tev steidzami jāiemācās lietot ciklus. Citādi tās pēdiņu kaudzes tur ir ārprāts. Un pēc elementa id javaskriptā elementa vērtību (ja tas input elements) var dabūt šādi: document.getElementById("id").value Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted December 25, 2007 Author Report Share Posted December 25, 2007 Tev steidzami jāiemācās lietot ciklus. Citādi tās pēdiņu kaudzes tur ir ārprāts. Ar pēdiņām es atdalu katru ierakstu no katra nākamā. Tādā veidā es varu sarakstīt failu kādu man vajag, jo nevisas vērtībās vajag vienu aiz otru, starp dažiem ierakstiem ir jātsāt tikai komati un tad pēc vairākiem komatiem jāieraksta nākamā vērtībā. Katram ierakstāmajam elementam ir sava pozicija failā, vai nu tā ir #1 vai #36, tamdēl tāds virknējums tur ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Tieši jau tāpēc saku - ciklus vajag iemācites. Ciklus un masīvus. Manuāli rakstīt tās n-tās pēdiņas ir par traku - vieglāk nokļūdīties un grūtāk uzturēt tādu kodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts