Jump to content
php.lv forumi

IPB foruma license


hackerman

Recommended Posts

Nu ir tāda lieta, ka kādu laiku jau lietoju IPB forumu, protams, nelegālu. Tagad jau viņš kādu gadu vai pat vairāk ir stāvējis, darbojies utt. šodien atnāca mails no IPB, nezinu kā nosaukt... Nu karoče no tā skripta izstrādātājiem. Tur teikts, lai licenzēju savu forumu utt. Nu nav nekāda vēlēšanās pirkt par $200+ kautkādu licenzi. Iespējams vēlāk, kad tas būs iespējams es nopirkšu, bet pašlaik es nevaru. Ar to webu ir tā, ka pats īsti nezinu, ko darīt. Ka beigās nesanāk tā, ka es viņu pēc pāris mēnešiem klapēju ciet ;D Nu itkā labu laiku jau ir, bet tāds nestabils... Domājams, ka ar jauno gadu viss mainīsies, tad arī izlemšu, ko darīt tālāk. Pašlaik stāv kautkāds līks CMS, niez jau man pašam nagi kautko pašam beidzot nopietnu izveidot, bet nav dizains. Un lapa bez dizaina arī man nav vajadzīga... Aj nu es te biški novirzījos no tēmas ;D Karoč` licenzi tagad pirkt, es neirkšu. Par cik kādu laiku forums ir marinējies, negribās tā pēķšņi pāriet uz citu forumu. Saprotiet, lietotāji, posti utt.

Kā arī visi šitie phpbb man nepatīk. Es vēlējos dzirdēt jūsu viedokļus sakarā ar šo te situāciju... Man kautkādas nepatikšanas var sanākt par to, ka izmantoju bez licenzes (autortiesības utt.)? Tagad taču nevienam nav licenze, ne programmatūrā uz pc, ne skriptiem. Nu ok, šitais forums var paspīdēt ar to, ka ir lifetime licenze (ceru, ka nekļūdos), bet nu lielākajai daļai tāpat nav licenzes. Nū parastā reizē man būtu divreiz pajāt par to licenzi, bet, ja man atraksta personīgi uz mailu, tad vnk tā savādāk :D Negribas iebraukt sūdos.

Ko īsti tad man darīt?

Link to comment
Share on other sites

Es vēlējos dzirdēt jūsu viedokļus sakarā ar šo te situāciju...

Kādas vēl domas? Manuprāt tajā meilā viss itin skaidri bija uzrakstīts :)

 

Tagad taču nevienam nav licenze, ne programmatūrā uz pc, ne skriptiem.

Nevajag uzskatīt, ka visi dara kā tu. Es kā programmētājs cienu citu programmētāju darbu. To softu, kas man ir vajadzīgs, nelietoju nelicencētu.

Link to comment
Share on other sites

Tieši tādēļ dažreiz man rodas idejas kaut ko sākt pašam taisīt...

Forums nav tas sarežgītākais, ko uztaisīt.. īstenībā tas ir visvienkāršākais darba uzdevums PHP koderim.

 

PS: bet es arī nesaprotu, kāpēc IPB ir pa maksu :/ Būtu vismaz kaut kāda community edition.

Link to comment
Share on other sites

bubu, bet tu taču nenoliegsi to, ka tādu kā tu ir maz..? :) Visi taču tagad kačā visu, ko vien var no interneta. Pats arī ļoti iespējams, ka pirktu to IPB licenzi, bet pašlaik, tiešām nevaru.

 

Val, paldies, apsvēršu domu pāriet uz to 1.3, bet tur ir baigi daudz caurumi... Negribas tādu sulīgu gaļas gabalu visiem haxoriem dot :) Visa tā debugošana aizņem tādu laiku... Un vienalga beigās atradīsies kautkas neizlabots :D

 

Paldies par ieteikumiem, pašlaik saits ir uz kādu brīdi aizklapēts ciet, līdz es izdomāšu, ko darīt un arī kautko lietas labā izdarīšu.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...