mamuC Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Vajadzētu rast risinājumu.. ir kods, kurš uz IE strādā bez problēmām.. <form> <input type="text" onKeyDown="if(event.keyCode==13) event.keyCode=9;"><br> <input type="text" onKeyDown="if(event.keyCode==13) event.keyCode=9;"><br> <input type="submit" value="OK"> </form> Kā lai dabūn, lai uz Firefox šitas darbotos? Lasījos par event.which.. bet neko nedabūju.. Baigi vajag help.. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 http://unixpapa.com/js/key.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamuC Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Izlasīju, maz ko sapratu :( Neatradu neko, kur būtu pastāstīts kā Entera eventu nomainīt uz Taba eventu.. Droši vien ka nesapratu, jo gan jau ka bija minēts.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 mamuC --> varbuut kljuudos bet skjiet ka FF gribejaas lai eventu nolasiitu pashaa pamatdocumentaa (arpus funkcijaam) tas protams rada ljoti lielas neertiibas , bet vismaz ir risinaajums.... un piedevaam tikai 1 reizi .... (nevar uzdot sekot liidzi n.. tajaas vietaas...) IE sadi ierobezojumi nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Gray_Wolf: tu maldies. mamuC: cross-forum postings nerullē. http://boot.lv/prg/index.php?showtopic=774 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamuC Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Zinu BuBu, bet ko man darīt ja nesapratu diži neko ko Tu man stāstīji :( Varbūt pamēģini pats uztaisīt un man parādīt, kā Tev tas sanāca :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Manos principos nav rakstīt priekšā citiem kodu, ja tu pats nevēlies saprast kā to uzrakstīt un neizrādi pazīmes, ka saproti, ko es tev priekšā rakstu. Un vēl jo vairāk, ja cilvēks negrib izmantot gūgles piedāvātās iespējas (kuras btw ir pilnīgi bez maksas). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamuC Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 To ka bez maksas zinu :D Nu Tev jau nav jārāda kods, ja nevēlies, tik pamēģini uzrakstīt, vai Tev sanāks, jo man te nesanāk un vēl dažiem ar tāda problēma. Ja Tev sanāks, tad gan es izkodīšu, neesmu programmēšanā spēcīgs, bet ja ko vaig un kuru var uztaisīt atrodu parasti.. bet ar šo JS ņifiga uz FF nesanāk! Tik paziņo kad Tev ir izdevies! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 tagad es shauju uz labu laimi - bet man shkjiet, ka ieksh quirksblog bija baigi labi aprakstiits viss shis. Ar crossbrowser piemeeriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts