iall Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) Labdien , es taisos pārinstalēt win!Ja es eksportēju datubāzi un saglabāju mājas lapas failus diskā (ierakstu) ,tad pēc win pārinstalēšanas es varēšu dabūt savu mājas lapu pie dzīvības? Paldies! Edited June 10, 2007 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exzo Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ja datubāze normāli eksportēta un pēc tam tik pat normāli importēta, problēmu nevajadzētu būt. Cits jautājums - cik ļoti tu uzticies backupiem CēDē... Es šajā ziņā esmu paranoiķis :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Nevajag neko eksportēt un importēt. Vajag vien tikai nokopēt data direktoriju un server konfigurācijas conf/ini failu. Ar to pilnīgi pietiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 Nu jau par vēlu ,nevarēju sagaidīt jūsu atbildes un pārinstalēju win!Nu nekas ,mēģināšu ,tad ziņošu ,kas sanāca! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 (edited) Operācija notika sekmīgi! :D Viss veiksmīgi importēts un strādā! :) Kā akmens no sirds nokrita. :) Exzo - Neuzticos ne par nieka grasi ,bet uz doto momentu citas iespējas nebija :) Edited June 10, 2007 by iall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Kāds gan iemesls neuzticēties CD/DVD backupiem? Moš cietajiem arī neuzticieties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Vai vel lebak, uz kasetem glabat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 Kāds gan iemesls neuzticēties CD/DVD backupiem? Moš cietajiem arī neuzticieties? Bet ja kautkas ar tiem CD/DVD notiek?Ko tad?Iespējams ,ka ir kautkādas programmas ar ko informāciju var atjaunot ,bet enīvei ,nu nepatīk man!Par gaumi nestrīdas ,par gaumi var parunāt! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Un ja nu kautkas ar HDD notiek? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iall Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 Šajos laikos vispār nevar būt drošs :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Tapec back ups jataisa sistematiski. Nevien uz cieta diska, bet rakstit diskos, kur katrai dienas ir savs disks, piemeram, menesim vajadzetu kadus 30 diskus, tad tie diski staiga pa apli, ja jut ka disk driz bus metams ara aizvieto ar jaunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Man jau šķiet, ka ja tie diski cirkulēs apkārt, tad jau neizbēgami, ka viņi visi būs beigās jāmet ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Tiešām visi taisam tik svarīgus projektus, ka katru dienu jāizcūko disks priekš backupa? Un tiešām ir tik liels risks, ka kautkas notiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 it sevišķi, ja tajā diskā var ierakstīt nokačāto filmu ;) tomēr katru dienu rakstīt uz cd baigi apnicīgi, labāk tomēr kaut kādu attalinātu serveri backupiem, risks ka abiem serveriem raidi nomirs tā, ka neko glābt ir mazaks nekā, ka nodegs (phu, phu) servera telpa ar visiem sataisītajiem backupu cd. a desktopa kompim, pazaudēt visus datus ir laba profilkase, pēc tam viss svaigs un nav jāšķiro folderi ar vārdiem "stuff" un "unsorted". Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 ..un jebkurš projekts ir 100reiz labāks, kad otrreiz uzrakstīts. LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts