MOD Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Es nesaprotu kur ir paslēpušies faili .. kad skatos disk C tur rāda 80gb pilns un ~25 brīvi,kad ieeju C:/ un skatos katrai mapei izmēru tur Program Files mapes izmērs ir 16GB un pārējās (apm 5) ir zem 500mb. Ir kkāds prikols kāpēc tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 - show all files - show system folders Tad ari skaties, summē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOD Posted June 2, 2007 Author Report Share Posted June 2, 2007 es tur atradu tikkai show hidden folders . bet tāpat tas pielika tikai 150mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Gan jau ka System Restore pukti aizņem vairumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exzo Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ja pareizi atceros, tad WindozeXP by default rezervē 16% diskspeisa System Restore punktiem. Vot i perēķini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 System Restore var disblēt katrā gadijumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucumber Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Man bija nortons, un ja uz miskates uzpiez pie properties bija iestatijums ,kursh visus izdzestos failus vel tureja uz pc kadu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Elementarna vatson.... sasummejot vissus failu izmerus NEKAD nedabuusi faktisko uz diska aiznjemto vietu .... izskaidrojums vienkaarsh --> piem: ja fails aiznjem 1 Baitu tad uz diska vinsh vienalga aiznjems 4Kb.... mazaako iespeejamo klasteri ja buus 4,5 Kb tad aiznjems 8 Kb (2 klasterus) ... tur aarii paraadaas atskjiriiba.... Jo vairaak mazinju failu jo lielaaka atskjiriiba.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ja nezināji, tad windows piedāvā apskatīt gan reālo failu izmēru, gan failu izmēru uz diska properties tabā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts