hackerman Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Man ir skritpts, kas ieraksta ievadīto info txt failā. Kā varētu saskaitīt katru ierakstu? Piem iekš txt: 1. infbsbdfkbndbf 2. jndfjnjbdbdbdb 3. bhisdkjbksbkjh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 ielaade to lapas surci PHP ar explode() sadali daljaas un paskaties masiva izmeru.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 Sīkāk lūdzu... Papētīšu, ko dara fcija explode :D btw vienā vecā topikā redzēju, (ja nemaldos) stopp iepostoto kodu. Viņš rakstīja kko ~ tādu "par cik shodien nav ko dariit buuju tik labs un uzrakstiiju taadu kodu: kods.... p.s. nekad nelieto explode fciju" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 p.s. nekad nelieto explode fciju" Kaapeec? dazreiz bez vinjas ir stipri gruuti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Iedosi linku uz to postu? Droši vien, ka konkrētajā gadījumā explode lietot bija slimi. Tāpat kā var no vannas izlaist ūdeni, atgriežot aizbāzni, bet var taču to izdarīt arī izsmeļot ūdeni ar krūzīti vai nopērkot kaķi, kas neilgā laikā ūdeni izdzers. PS. Tu tos ierakstus ar nekādiem īpašiem simboliem neatdali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 (edited) Es nezinu :D Cik atceros tā viņš teica... OK, pamekl�“šu :) Atceros, ka tas bija mans topiks un to postoju apm�“ram 2006 gada rudenī :D Vnk kautkā iespiedies atmiņā tas teksts. Un srorry, ja tom�“r būšu sajaucis nikus... edited2: http://php.lv/f/index.php?showtopic=5990 edited3: Grey_Wolf, vari lūdzu pastāstīk sīkāk kā tu biji to domājis? Edited March 16, 2007 by hackerman Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 extract ir galīgi kautkas cits kā explode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Varētu ar kaut kā šādi: $str = '1. infbsbdfkbndbf 2. jndfjnjbdbdbdb 3. bhisdkjbksbkjh'; echo preg_match_all('/[0-9]+\.\s/', $str, $m); Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackerman Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 Oj, piedošanu, es sajaucu tās funkcijas =/ andrisp, tas "1. infbsbdfkbndbf 2. jndfjnjbdbdbdb 3. bhisdkjbksbkjh" es gribētu, lai parādās failā :) Pieņemsim ir tāds skripts: $info = $_POST['info']; te tālāk ieraksta failā to $info. Vnk vajag, lai pieliek to ciparu klāt, kurš tas ir pēc kārtas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Nu tad ko uzreiz normāli nenoformulē jautājumu ? Dari tā: 1) Ielasi kādā mainīgajā faila saturu pirms ieraksīšanas, 2) Nosaki ierakstu skaitu, 3) Pieraksti failam klāt jauno stringu ar nummuru, kas vienāds ar 2. darbības skaitu + 1. Vispār es tev ieteiktu glabāt failā serializētu masīvu (php.net/serialize). Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.brown Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Nez vai tomēr nav vienkāršāk katru ierakstu likt savā rindiņā failā. Un tad ar file() dabūt visu saturu masīvā, un ar count() noteikt skaitu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Man patīk serialize piegājiens, jo tas atļauj viegli pieglabāt un tik pat viegli izvilkt no faila sarežģītākās informācijas struktūras. Gandrīz jau kā xml. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.art.s Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Kungi, palīdziet, lūdzu, ieteicams ar didaktiskākām metodēm un iespējamiem "komiksiem"(examples). Es vēlos izveidot punktu piešķiršanas sistēmu. Punkti tiek piešķirti atkarībā no, piemēram, spēlē pavadītā laika. Ja esmu pierakstījis *dat failā spēles starta un finiša laiku "17.Feb 20:20:15 || 17.Feb 20:49:25||" ,tad kā, lai dabūn rezultātu,ka spēlē ir pavadītas 29 min un 10 sec? Nu un, tad, kad ir šie dati, tad, piešķirt punktus, piem., 10min = 150 punkti. Lielum lielais plds! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Kungi, palīdziet, lūdzu, ieteicams ar didaktiskākām metodēm un iespējamiem "komiksiem"(examples).Es vēlos izveidot punktu piešķiršanas sistēmu. Punkti tiek piešķirti atkarībā no, piemēram, spēlē pavadītā laika. Ja esmu pierakstījis *dat failā spēles starta un finiša laiku "17.Feb 20:20:15 || 17.Feb 20:49:25||" ,tad kā, lai dabūn rezultātu,ka spēlē ir pavadītas 29 min un 10 sec? Nu un, tad, kad ir šie dati, tad, piešķirt punktus, piem., 10min = 150 punkti. Lielum lielais plds! Raksti timestamp http://lv.php.net/manual/en/function.time.php Tad no otrā atņem pirmo un dabūsi starpību sekundēs. Talāk tik jāsarēķina smukajā formātā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v.art.s Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Piedod, gudrāks netiku :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts