Jump to content
php.lv forumi

v.art.s

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

v.art.s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pieļauju, ka esmu izvēlējies nepareizu ceļu, bet problēma ir iekš tā, ka no preču kataloga uz pasūtījumu formu man nāk GET variables, bet, lai veiktu kaut kādu datumu un laiku pārslēgšanu(ja šodien vairs nevar pasūtīt, tad var izvēlēties citus datumus un citus laikus), man atkal jāveic GET funkcija, kas sačakarē pirkumu groza GET variabli. Doma ir tāda, ka tos pieejamos datumus un laikus maina iekš iframe un padod ārā uz formu tikai "select" mainīgo un, tad tālāk visu info uz galīgo apstrādes php failu. lūk sameistarotais_laiki.php fails <select name="pieg_datums" onChange="document.location.replace(options[selectedIndex].value)" > <?php $datums = date("Y.d.m"); $day = date("j"); $month = date("m"); $year = date("Y"); $day_cont = date("w"); $numDays = date("t"); for($i = $day; $i < $numDays+1; $i++) { $timeStamp = strtotime("$year-$month-$i"); if(date("w", $timeStamp) == 6 || date("w", $timeStamp) == 0 ) { continue ;} if ($timeStamp == $izv_datums) { echo " <option value=?izv_datums=$timeStamp selected>"; } else { echo " <option value=?izv_datums=$timeStamp >";} if($i == date("d") && $month == date("m") && $year == date("Y")) { print "šodien, ";} echo "$i.</option> "; } ?> </select> <? $izv_datums = date("Y.d.m", $izv_datums); if ( $izv_datums > $datums) { $minutes = "00"; $stundas = "00"; } else { $minutes = date("i"); $stundas = date("H",time() +$timeadjust); } <select name="pieg_laiks"> <? if( $darba_sakums > $stundas && $stundas < "09") { for($i = $darba_sakums; $i < $darba_beigas ; $i++) { print "<option>"; echo $darba_sakums++ ; print ":00"; print "</option>"; print "<option>"; echo $pusstundas++; print ":30"; print "</option>"; } } ?> </select>
  2. Kaut ko esmu sameistarojis, bet ir nelielas aizķeršanās, rādās, ka bez javascripta nevarēšu pārslēgt pulksteņlaiku. Doma ir nevis includot savu meistardarbu, bet likt iekš iframe. Kā ir, vai no iframe var dabūt ārā mainīgo? Mēģināju, bet kaut kā šis man nedod to variabli. <iframe id="iframe" src="pas_laiki.php?izv_datums=$timeStamp" width=250 height=30 scrolling=NO frameborder="0"></iframe> <? $pieg_datums = isset($_GET['izv_datums']) ? trim($_GET['izv_datums']) : ""; print "datums: $pieg_datums "; ?>
  3. Sveiki, kungi! Meklēju risinājumu, kā uztaisīt e-veikala pasūtījumu formai piegādes laika un datuma izvēlni(select), kura, atkarībā no šī brīža datuma (brīvdienas vai darbadienas) un darba laika, piedāvā pieejamos piegādes datumus un laikus. Varbūt kāds kaut ko ir meistarojis un var ieteikt kādu ceļu man iet? jau iepriekš pateicos!
  4. v.art.s

    isset..

    Netieku skaidrībā, kāpēc man nefunicē jau labu laiku lietotais šis: <a href="index.php?do=par">Sākumlapa</a> <a href="index.php?do=pieslegt">Pieslēgties</a> <?php if($do == "par"){ include("titullapa.php"); } elseif($do == "pieslegt"){ include("admin.php"); } else{ include("titullapa.php"); } ?> Varbūt tas saistīts ar php serveri? Šobrīd mēģinu uz AppServ 2.4.4
  5. Kungi, vēršos atkārtoti ar lūgumu palīdzēt izveidot tādu kā reitinga aprēķināšanas scriptu. Es vēlos noteikt, kurš no rezultātiem ir pirmais, otrais utt. Piemēram, ja Jānis izspēlējis spēli ar spēles laiku 05:21, Māris 03:21, bet Kārlis spēli paveicis 04:21, tad Jānim ir trešais rezultāts, Mārim pirmais, Kārlim otrais. Mēģināju izdomāt kaut ko ar max() un min() funkcijām, bet tas arī viss, neko vairāk izdomāt manas iesācēja smadzenes nespēj. Paldies jau iepriekš!
  6. Jā, ir gan un to jau biju izdomājis, jo , ja liekam pa minūtēm, tad gadījumā,kad laiks ir, piem., 1,23 min, punkti par 23 sec netiek aprēķināti. Bet, takā spēlēs nereti ir svarīgas pat simtdaļu sekundes, tad jau punkti jāpiešķir sekundēm. $uzskaite = "$starts"-"$finish"; $pnk=floor($uzskaite/1)*0.25; $total +=$pnk; Taisnība jau bija bleckhalt'am, nereti matemātikas zināšanu pamati jāatsvaidzina! :) Bet tagad, kad apetīte parādījusies ēdot, sāku domāt, kā, lai uztaisa tādu štellīti, ka tiek piešķirts rezultāts starp dalībniekiem, t.i., Jānim 150 pnk, Kārlim 250 pnk, Andrim 350 pnk un tas ir, ka Jānim 1. spēles rezultāts, Kārlim 2., utt ?
  7. blackhalt, tu gadījumā neesi Māris Olte? :) Tu man uzdod jautājumus, itkā mēģinātu pārbaudīt vai es esmu gudrāks par pietklasnieku. Tas,ka minūtē ir 60sec es zināju jau kādu brīdi pirms tu iešķiebi man trīs linkus ar ļoti labi uztveramiem piemēriem. :) Es saprotu,ka tu mēģini man pamest domu, bet, sorry, tālāk par to arī netieku.
  8. Oi, vecīt, sanāca!Paldies! Klau, bet es te sāku domāt, ja nu tas mūsu iedomātais spēlētājs spēlē pavada vairāk par 60 min, tad jau sanāk,ka šis atkal saņems tikai 150 pnk? Mēģināju tam date() ielikt arī stundas un sekundes, bet tad sanāk, greizi, jo pie spēlē pavadītām 300 sec jau rāda stundas. p.s. ceru,ka baigi nekrītu uz nerva ar saviem mācekļa jautājumiem?
  9. Ok, tik tālu takā būtu, paldies! Bet, ja jau iesākāt mani ar karotīti barot, tad varbūt var palūgt kādu labi saprotamu padomu tai manu iedomāto punktu piešķiršanas sistēmai? par piemēru ņemot kaut vai šādus kritērijus: 10 min = 150 punkti
  10. Piedod, gudrāks netiku :(
  11. Kungi, palīdziet, lūdzu, ieteicams ar didaktiskākām metodēm un iespējamiem "komiksiem"(examples). Es vēlos izveidot punktu piešķiršanas sistēmu. Punkti tiek piešķirti atkarībā no, piemēram, spēlē pavadītā laika. Ja esmu pierakstījis *dat failā spēles starta un finiša laiku "17.Feb 20:20:15 || 17.Feb 20:49:25||" ,tad kā, lai dabūn rezultātu,ka spēlē ir pavadītas 29 min un 10 sec? Nu un, tad, kad ir šie dati, tad, piešķirt punktus, piem., 10min = 150 punkti. Lielum lielais plds!
×
×
  • Create New...