-=HELLBENDER=- Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Kkur raknaajos pa googli (pirms vairaakiem meneshiem) un atradu kkadu scriptu ar kuru hosteet webus, tad man nebija ne jausmas kas taads ir jo es njeemos tikai ar html.... Shodien 4akareejos ilgi googlee, bet tomeer neatradu!!! Kaads nevar iedot linku uz kkadu scriptu ar kuru PAR VELTI var hosteet webus??? Apm DB Max lielums - 5GB Weba lielums - 5GB Tips - e107, phpnuke, IPB + skini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Skripts nehostē webus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=HELLBENDER=- Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 (edited) Es domaaju liidziigi kaa ucoz.ru freewebs.com kazboard.com blogs.lv .............. Edited March 4, 2007 by -=HELLBENDER=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 DB Max lielums - 5GBWeba lielums - 5GB ko taisies taadu buuveet kad tik liela diska vieta nepiecieshama IMPHO 5Gb buus ja ir Useru bildes utt... tikai tekstuala infa reti kad sasniegs tik lielu daudzumu... kaa arii 5GB datubaaze ir diezgan iespaidiiga... daudz tabulu un katraa vairaaki 100K ierakstu.... piemeram: tabula kura sastav no 40 laukiem (jaukti Warchar 255 & int / float 10,2 / text ) ar pari par 5K ierakstu aiznjem 1,5Mb vai lauki 10 (float 12,2 + datums) ar 300K ierakstu aiznjem 18Mb... tabula6 (float 10,2 + datums + Int) ar 8K ierakstiem = 300Kb --- Nu tad izdari secinaajumus ko var ierakstiit 5Gb... P.S. sada aojoma hostingu par briivu nedabuusi.... vai arii buus paarbaazts ar reklaamaam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=HELLBENDER=- Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 (edited) Man ir 400gb cietais disks tapee... Nav jau zheel :P un tos 5gb biju domaajis failos.... Lejuplaadee kkadus failus lai var ielikt weba ka downloadu... (Kjipa tie faili iet uz DB) Edited March 4, 2007 by -=HELLBENDER=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) failus NEVAJAG glabaat DB !!! Db noglabaa tikai celju liidz failam & aprakstu utt... Un ja shaadi, tad tev DB no 5Gb ierakstu buus vajadziigs disks simtos Tb .... P.S. un kaads sakars ar tava kompja dika lielumam ar Web? Ja man diku apjoms ir 500Gb tas nebuut nenoziimee ka visu to stuukjeeshu DB un publiceeshu Inetaa ;) Edited March 4, 2007 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=HELLBENDER=- Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 ai nu lab db 300mb Bet kur lai dabon pashu blogu, scriptu? http://www.vclcomponents.com/PHP/Web_Hosting_Tools/ << Varbuut tur ir kaads iistais??? Jo es pat nezinu kaa vinju iisti sauc XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Ja pat nezini, kā tas īsti saucas un kā tas darbojas, tad domā ir vērts ? Tu apache, mysql, php etc atsevišķi uzstādīt/sakonfigurēt/uzturēt esi iemācījies ? Ar to būtu jāsāk, ja vēlies nodarboties ar hostingu. Vai arī zināšanas tālāk par vienu no all-in-pack nesniedzas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=HELLBENDER=- Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 Man maajaslapa jau ir 4 gadus :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Nu un ? Es ar riteni arī kopš bērna kājas braucu, bet tas nenozīmē, ka es esmu spējīgs piedalītes Tour de France. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=HELLBENDER=- Posted March 6, 2007 Author Report Share Posted March 6, 2007 kapeec ne??? Es izmantotu iespeeju ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peehaa Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 kapeec ne??? Es izmantotu iespeeju ;) iespēja piedalīties jau būtu, bet iespēja izgāsties ir daudz lielāka. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 andrisp: +1 ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=HELLBENDER=- Posted March 7, 2007 Author Report Share Posted March 7, 2007 +1 - stulbuma punks! XD Sorry ka tik skarbi ;) Gan jau paardziivosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) -=HELLBENDER=- --> pirms 'Uzbrauc' izlasi pats savu jautaajumu !!! Tas ir vienkarshi genials !!! // Kaads nevar iedot linku uz kkadu scriptu ar kuru PAR VELTI var hosteet webus ??? // Tev tachu nav pat APTUVENA nojausma kas ir HOSTESANA un Kaa taa notiek.... edit: vispar ja der arri NE TIKAI SCRIPTI tad luudzu sheit ;) Un galvenais ka pa velti ;) Edited March 7, 2007 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts