Jump to content
php.lv forumi

peehaa

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by peehaa

  1. Sveiki, nepieciešams PHP/MySQL programmētājs, kas esošas lapas saturu padarīs dinamisku, izveidos admin paneli, visu lapu padarīs nododamu trešajai personai (šobrīd satura maiņai vajag HTML/PHP priekšzināšanas, tas neder). Lapā tikai administratora pievienots saturs (nav lietotāju satura). Interesentiem rakstīt uz [email protected] , pastāstīšu precīzāk, parādīšu jau paveikto. Būs jāpiedāvā sava cena. Jānis
  2. piemēram, kā no teibla izvilkt tieši piem. pirmspēdējo ierakstu?
  3. kāds var, lūdzu, fiksi atbildēt uz sīku, vienkāršu jautājumiņu? nepieciešams izpildīt kautko tādu - SELECT * FROM table ORDER BY id DESC LIMIT 10, bet katru izvilkto ierakstu iegūt atsevišķi, nevis kā vienu lielu kaudzi. :) vai arī saprotamāk, izvilkt pirmspēdējo ierakstu, pirmspirmspēdējo ierakstu utt, ar noteikumu, ka id nav konstants skaitlis. :)
  4. ar javascript palīdzību nepieciešams panākt loading.gif attēlošanu VISAS attēls.jpg ielādes laikā, nevis kā to dara ar background metodi un kad attēls ir ielādēts, tad tas parādas ar fade in efektu. bet KĀ? gatavs kods fade in`am jau ir, bet kā panākt, lai tas iedarbotos tieši tad, kad attēls.jpg ir pilnībā ielādējies?
  5. atradu jau kādā forumā. width : 700px; left : 50%; margin-left : -350px;, ja kādam interesē.
  6. biju jau div pozīciju ielicis ar position : absolute un left : tikuntikpx;, bet vēlāk pamēģināju lapu aplūkot ar zemākas izšķirspējas monitoru un sapratu, ka tā tas neies cauri. kā var iecentrēt div? izmēģināju align=center, <center></center>, text-align : center;, margin-left : auto; margin-right : auto; width : tikuntikpx, body { text-align : center; } utt., bet efekta nekāda. protams, iztīrīju cache. nodzēsu arī left : tikuntikpx;, bet šķiet, ka div vēljoprojām atrodas, kur pašā sākumā. jāpiebilst, ka iekš div atrodas arī table elements, kuram arī biju licis align=center. paldies jau iepriekš, ka arī atbildat uz tik lameriskiem jautājumiem! (ar div saskāries vispār neesmu)
  7. peehaa

    divi borderi.

    kā būtu iespējams bildei uzlikt divus borderus? tā lai pirmais būtu piem. 5px #000000 un tam apkārt otrs - 1px #FFFFFF.
  8. peehaa

    peehaa

    laikam tās zāles, kuras man izrakstījas pēc galvas sasituma nekā laba nedod... tiktiešām, kā es neiedomājos? :D
  9. peehaa

    peehaa

    vēlos iegūt rezultātu, kādu sniegtu include("fails.php?dalja=2"), bet nu šāds variants php neiet pie sirds. ir ieteikumi, kā iekļaut tieši fails.php?dalja=2? protams, fails.php saturs atšķiras no fails.php?dalja=2 un 'dalja' ir daudz un dažādas vērtības, nevis tikai 2. varbūt php.ini pie vainas? jo liekas, ka kādreiz šis joks strādāja. nezinu kādā sakarā tēmas nosaukumā ierakstīju peehaa, laikam logojoties iekšā, liels atvainojiens administrācijai, lūdzu izlabojiet uz include or smthn.
  10. nu jaa, bet nevaru iedomaaties, kas par funkciju to speetu izziileet... o_O
  11. zinu, zinu, bet visas bildes neglabaasies vienaa galerijaa, taakaa nemaz neaizies. :) + velviens jautajums, lai nav jaataisa jauns topiks - ja mapee bildes ir 3 faili: bilde-001.jpg bilde-002.jpg bilde-003.jpg, tad kaa lai nosaka, kura numurs ir vislielaakais? ps. ar php ljoti ilgi neesmu njeemies, nekaa neatceros. :)
  12. paldies, substr() ir tieshi laikaa! :)
  13. saakshu ar to, ka atvainojos par rakstiitshanu transliitaa. taatad - ja mainiigais $fails ir bilde-001.jpg, tad kaa noteikt kaads ir $fails numurs un izveidot atsevishkju mainiigo, kas satureetu to numuru?
  14. kombinācijā ar <!--[if IE]> šī fīča ir perfekts atrisinājums, jo ar firefox rezultāts nav tas spožākais. :)
  15. nu ja citu variantu nav, tad tik nāksies samazināt to atstarpi, lai lieki nestaipa šaurās vietas...
  16. izrunāta, vai neizrunāta tēma, bet pa fikso meklējot neatradu šādu tēmu. problēma ir tajā, ka lapu skatot caur IE neattēlojas td borderis, ja td ir pilnīgi tukšs. risinājums?
  17. peehaa

    ipb edits

    netgames.lv/forums - nesen no 1.3 uz 2.2.2 pārgāja, btw. cik atceros, bija tūļi, kas to datubāzes struktūru pielāgo citai versijai. ;>
  18. ne vienmēr gūglei ir taisnība. vietne VAR kaitēt, nevis KAITĒ. ja lapeli pats esi cepis un zini, kas tur iekšā, tad pofig uz visu, bet nu šādam uzrakstam jābūt pamatotam, tāpat vien viņi neliktu brīdinājumus.
  19. peehaa

    ipb edits

    pāriet no 1.3 uz 2.x un otrādāk būtu vienkārši, bet nejau tādā veidā. :) brekulis, pārbaudi, vai visu dari kā nākas, vari iztikt bez html labošanas.
  20. sveiki. ir array, kurā ir vērtības - a,b,c,d,e,f, bet kā no arraya izvilkt visas vērtības neieskaitot kādu konkrētu, piemēram a?
  21. andrisp, ar 'liela ķēpa' pie reizes biju domājis, ka jēgas tikpat kā nav. nejau visi saita lietotāji ies lietot kādu konkrētu browseri + vēl ķēpāsies ar pluginiem... *jancis38*, vari arī izmantot to, kodu, kas tev jau ir. lietoju ko līdzīgu savām vajadzībām, laukā, kur tev vajag mainīties laukiemiem atkarībā no url [ jaunumi, galerija etc ] ievieto to kodu. tad rakstīsi ?id=1 un tajā laukumā inklūdosies index2.php, simple.
  22. vacis, imho tev vajadzētu uzrakstīt kādu pluginu browserim, bet tā jau ir pārāk liela ķēpa.
  23. http://www.tizag.com/phpT/filecreate.php slinkums rakstīt piemēru, bet tur ir nedaudz infas. :)
  24. zvaigznītes tur bija tāpēc, ka TAVAMAPE ir domāts kā komentārs btw.
  25. if(empty($posts)) { // tukshs } else { // pilns } ?
×
×
  • Create New...