stencilz Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 kā to varētu norealizēt katram lietotājam? viena doma ir visus laikus visur saglabāt kā UNIX, tad lietotāju tabulā pievienot kolonnu, kurā ir 3600*stundu skaits un izvadīt visus skaitļus kā laiks+(3600*stundu skaits) vai šādi būtu labi? jūsu ieteikumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 ko tu gribi panaakt? paskaties timestamp kolonu tipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stencilz Posted January 31, 2007 Author Report Share Posted January 31, 2007 es gribu panākt lai lietotājam attēlojas tāds laiks kādā laika zonā viņš, piemēram, vēstule pēc mūsu laika atnāca 14.05 bet viņš ir citur un viņam parāda 19.05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 nu i kur problēma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stencilz Posted January 31, 2007 Author Report Share Posted January 31, 2007 nu es prasu vai tā būs labi kā es sākumā rakstīju, un varbūt ir kādi citi veidi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 kam tev glabāt visu 3600*h ?? Glabā tikai nobīdi.. lai vēlāk arī varētu normāli parādīt vai arī joinot kautko ... gmt_offset = +2h Link to comment Share on other sites More sharing options...
stencilz Posted January 31, 2007 Author Report Share Posted January 31, 2007 (edited) kas ir gmt_offset? p.s. manuāļos meklēju, nav tur nekā tāda Edited January 31, 2007 by stencilz Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 users tabulā integer lauks, kas satur +/- tik 'pusstundas' no servera (GMT) laika. cik atceros, laikam kaut kādās salās bija tādas laika zonas,kur nobīde bija par pus stundu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stencilz Posted January 31, 2007 Author Report Share Posted January 31, 2007 es tik un tā nesapratu, kur man jāskatās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 laika zonas Nebuut nesakriit ar merdiaanaam.... 1. variants (un viss vienkarsakais) pie registraacijas (vai velaak) uzjautaat userim kaadaa laika zonaa vinsh dziivo ... un kaa jau teica saglabaat to atseviscjaa kolonnaa (+ - ) h (tips ar komatu izmeraa 2,2 // teiksim 24.30 //) pie izvades pieskaitiit sho laiku ar korekciju no tava servera atrasanaas vietas ,servera laika // GMT= (servera laiks) - (servera korekcija)+ (usera laika nobiide) // piemeram: serveris atrodas Latvijaa (servera laika zona = +2) lietotaajs no Krievijas / eiropas zonas / +1 servera laiks (peec latvijas pulkstenja) teiksim = 12 GMT=12-2=10 usera realais laiks= GMT+1=11 ----------------------- 2. variants veidot mega tabulu kur glabaajs visas valstis & pilsetas un to laika zonas ... un tad skatiities no kurienes ir useris.... (shis ir reaals , bet nu nestaados prieksaa kas buutu gatavs to realizeet, ja nu vieniigi mega projektam....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 GeoIP laikam saucās... IP-valsts. (Postgresam laikam bija) Domāju nebūs arī problēmu atrast GMT zonu tabulu (tas pats PHPBB forumā ir...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stencilz Posted February 1, 2007 Author Report Share Posted February 1, 2007 (edited) mazs jautājumiņš - servera korekcija kaut kur glabājas, jeb pašam to pierakstīt? kā man saskaitīt laiku, ja es to izvadu formātā H:i, $time + 2:2 nesanāk, bet ja izvelku H.i tad $timme +2.2 sanāk viens variants būtu atsevišķš strings stundām un minūtēm. anyone? Edited February 1, 2007 by stencilz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 mazs jautājumiņš - servera korekcija kaut kur glabājas, jeb pašam to pierakstīt? Vispaar jau OP sistemaas ir noraadiita laika zonaa.. tik cik vinja ir korekta... (vai vienmeer Win$ noraadi pareizo laika zonu?) un cik vienkarshi vinju dabuut... labaak pieraksti vien pats... // kautkur sava skripta konfigos (turpat kur glabaa DB piekljuves infu) izveido mainiigo ar servera laika koificentu pret GMT laiku. Vienmeer vareesi vinju pamainiit, ja nu peksnji serveris parceljas uz citu valsti ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stencilz Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 man tomēr laikam nav sajēgas kā saskaitīt laiku, kas notiks ja laika zona būs plus3 un laiks būs 23.00? būs 26.00, kā tad īsti ir jāsaskaita laiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 mī un žē, tak paskaties uz pulksteni, tad zināsi pie kura cipara jānoresetojas uz jaunu dienu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts