Jump to content
php.lv forumi

stencilz

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    162
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stencilz

  1. atradu kļūdu, vnk mape bija drusku augstāk :)
  2. stulbs jautājums, bet kā tās pārbaudīt\mainīt uz localhost? man ir easyphp
  3. $file = $_FILES['file']['tmp_name']; $new_image = imagecreatefromjpeg($file); list($width,$height)=getimagesize($file); $newheight = 80; $newwidth = $width * $newheight / $height; $tmp = imagecreatetruecolor($newwidth,$newheight); imagecopyresampled($tmp,$new_image,0,0,0,0,$newwidth,$newheight,$width,$height); $filename = "done/".$_POST['cat']."/small/".$_FILES['file']['name'].""; imagejpeg($tmp,$filename,100); $filename ir 100% pareizs bet izmet Warning: imagejpeg(): Unable to open 'done/1/small/h.jpg' for writing in... lieki teikt ka nekāda h.jpg tur nemaz nav, tam ir jābūt tur izveidotam kas varētu būt par kļūdu?
  4. Kā lai pārbauda vai uploadētās bildes tips ir jpg respektīvi vai beigās ir tieši - jpg nevis JPG u.c?
  5. <style type="text/css"> body { scrollbar-face-color: #006766; scrollbar-shadow-color: #FFFFFF; scrollbar-highlight-color: #FFFFFF; scrollbar-3dlight-color: #FFFFFF; scrollbar-darkshadow-color: #FFFFFF; scrollbar-track-color: #FFFFFF; scrollbar-arrow-color: #006766; } div.header { } div.sidebar { } div.content { } div.footer { } div.small_nav { position: relative; left: +10px; } div.images_scroll { height: 110px; width: 800px; overflow:auto; } </style> kāpēc nemainās scroolbara izskats visu, kas ir body tagā es panēmu no citas lapas kurā viss izskatījās tā kā vajag bet uz localhost nekā :(
  6. hmm no sākuma man bija jpg, tad es nokopēju vienu failu vairākas reizes un visiem parādījās JPG, interesanti... laikam tad viss ir kārtībā paldies
  7. viss jau būtu labi, bet man nav php 5, taču scandir ir tikai 5.
  8. es to pats rakstīju tāpēc man nav kur paskatīties
  9. ar *.jpg man parāda 1 failu 4 vietā, to es jau biju pirms tam mēģinājis
  10. trīs bildes - thumbnails, bilde kura parādās rāmītī lapā kad ir uzklikots uz thumbnaila un oriģinālā izmēra jaunā logā. ar šādu kodu visa skaitīšana izdodas function num_files($directory='.') { return count(glob($directory."/done/1/normal/*")); } ja kāds var tad lūdzu izskaidrojiet ko nozīmē šis $directory='.' un kā lai skaita tikai jpg failus, jo man skaitā iekļauj arī thumbs failu
  11. Nekad neko tādu neesmu darījis un tagad rodas daži jautājumi. Ir jāuztaisa kods kurā var apskatīt bildes: rinda ar mazām (thumbnails) bildēm apakšā, kad uz tās tiek uzklikšķināts tā parādās logā lapās centrā neizlienot no rāmjiem un kad uz tās uzkliko tā atveras jaunā logā pilnā izmerā. Tātad jautājumi: Laikam vajadzētu uzzināt bilžu skaitu noteiktā mapē. Un vai man vajag glabāt trīs bildes ar dažādiem izmērim, vai arī tas notiekas savādāk?
  12. return jau kaut kad biju izmantojis, bet mēģināju tā kā augstāk rādiju un protams ka nekas neizdevās
  13. nu psc, moš tad nesaki neko ja neko vajadzīgu nevari nevari pateikt?
  14. es biju domājis kaut kā šādi function a() { $x = 1; return $x; } echo $x; bet tā kā tu saki jau laikam arī derēs
  15. kodēju, kodēju bet tad attapos ka nezinu elemtāru lietu ir funkcija kurā notiek dažādas darbības un tajā izveidojas mainīgais $x, kā lai es dabūju $x nākošajā rindā aiz funkcijas izsaukšanas?
  16. pag tikko tikai iebraucu ka var taisīt id|x|y par x un y jau bija doma pirms tam bet nebiju iedomājies tā taisīt ar id. :)
  17. nu kā ir struktūra uz lapas uzzīmēta, un ir vairāki monstru tipi kura klejo pa attiecīgiem kvadrātiem (divi līdz trīs kvadrāti). kad lietotāji ieiet kādā kvadrātā tad viņš apskatās kvadrātus sev apkārt un ja tajos nav neviens tad izmaina to kas tur ir (randomā atstāj lauku tukšu vai kādu monstru ieliek). doma ir tāda ka vairāki cilvēki var atrasties vienā kvadrātā un kopīgi sist monstru.
  18. arī tas ir, bet tu neizproti mani. kā tad es parādīšu kāds monstrs dotajā brīdī atrodas tajā kvadrātā?
  19. taada tabula man jau ir, bet tajaa nevar saglabaat pasaules struktuuru bet gan tikai speeleetaaju atrasanaas vietas, bet man vajag lai speeleetaajiem kuri atrodas vienaa kvadrataa raadaas viens un tas pats monstrs (katraa kvadraataa iespeejami vairaaki monstru tipi)
  20. vairāki cilvēki var atrasties vienā kvadrātā un cīnīties pret vienu monstru (datoru) un ja apkārtējos kvadrātos nav neviena tad tiek izmainīti monstri. nekas cits neatliek ja būs pieci tūkstoši.
  21. kādus tad man nosaukumus taisīt ja ir spēles pasaule kurā lietotājs pārvietojas pa 'kvadrātiem' katram kvadrātam ir savs numurs. tas ir visnormālākais veida kā kaut ko darīt
  22. `` es apjēdzu kādu minūti pēc topika izveidošanas, un ar savādākiem nosaukumiem šajā gadījumā būtu diezgan liels čakars
  23. ir tabula structure kurā ir lauki id,1,2,3 ar saturu attiecīgi 1,0,0,0 kad mēģinu šādi SELECT 1 FROM structure WHERE id='1'; man agriež 1 cik noprotu tad nevar kolonnas nosaukums būt ar cipariem? vai kas tur ir par vainu?
×
×
  • Create New...