Jump to content
php.lv forumi

sludinaajumu imports


hoho

Recommended Posts

man ir darba uzdevums-uzrakstiit skriptu, kas manaa sisteema savaac sludinaajumus no citiem nekustamo iipasuma portaaliem.

kaa to labaak dariit un kaadu informaaciju man labaak prasiit uzneemumiem? ja struktuura atskiraas, tad katru reizi man buus jaataisa atseviski importa skriptu?

Link to comment
Share on other sites

Tu esi dabūjis neapskaužamu uzdevumu...

Principā, jā, ņemot vērā, ka nekustamo īpašumu sludinājumu lapas neeksportē savas datu bāzas nevienā no universālajiem formātiem acīmredzamu iemeslu dēļ, Tev būs jātaisa skripti, kas parsē htmlus, ceļo pa portālu saitēm un vāc informāciju. Pie katra portāla vairāk vai mazāk nāksies strādāt individuāli, turklāt, ja kāds no tiem nolems nomainīt dizainu, Tev atkal nāksies paartaisīt.

Edited by Kaitnieks
Link to comment
Share on other sites

Nē... starpnieki sapostē visos vortālos. Pat iespējams ar specialu softu (php/whatever).

Jo šaubos ka ir imports eksports, jo daļai jau ir savādāki lauki un ID-i kaut vai tām vietām (pagastiem, rajoniem)

 

Arī bija doma sakasīt sludinājumus, bet ei nu tu tagad samapo "viņu kategorijas" ar savējām.

Link to comment
Share on other sites

ne jau tikai tur taa beeda... daudzi e-maila izvadei izmanto JavaScriptu... ar visdazaadaako kodeshanu/dekodeshanu... speciali lai sarezgiitu dziivi tiem kas vaac UserDatus...

Taa kaa katram sava indviduaala pieeja & savi knifi... + daudzi uzliek laika limiteri (teiksim uz 2-4 sek ) kas tev neljaus aatri savaakt tos datus... (ja vispaar izdosies vinjus Visus izkasiit....

Vel pieeja visu to savaakt ar WEBZIP un tad uz lokaalaas to visu apstraadaat...

IMPHO tas nav to veerts....

Link to comment
Share on other sites

nav vērts no html pa kluso kaut ko kasīt āra.. ātrāk vai vēlāk, bet nogriedīs to prieku (skatīt filtrs.lv) a ja ar katru sludinājumu lapu sarunats, tad sarunā pie reizes arī mazliet sakarīgāku formātu par html.

Edited by v3rb0
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...