stencilz Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 atkal saskaros ar problēmu. tātad funkcijas sākumā tiek izmainīti dati datubāzē un nedaudz zemāk tie tiek izvadīti, taču cik es sapratu izvada vēl neizmainītus datus jo kad atver lapu dati ir vecie un kad nospiež refresh tad ir jaunie. kād varētu būt problēmas risinājumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Problēmas risinājums ir salabot kodu, lai tas dara to, ko vajag. Izvadot datus vajag tos selektēt pa jaunam no datubāzes, nevis izmantot jau iepriekš (pirms izmainīšanas) izselektētos datus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stencilz Posted January 20, 2007 Author Report Share Posted January 20, 2007 (edited) lai cik tas dīvaini neliktos es jau uztaisīju jaunu kveriju, kurš selektē datus bet izvada vecos datus Edited January 20, 2007 by stencilz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Nu tad kļūda ir kautkur citur (un es neesmu gaišreģis). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rob Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) trivilās varināts koda sākumā ieliec ob_start(); koda beigās: ob_end_flush(); šitas lai nebūtu problēmas ja mēģināsi sūtiti hederi pēc jau kādu datu izvades... un pēc sql update sūti hederi header("Location: index.php?update&done"); Edited January 30, 2007 by rob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 bez redirekta un bez papildus selecta $row = select * from ..; $row['lauks_1'] = 'aaa'; krutais_Updeits($row); krutais_Display($row); ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 imho 1 update un htmls(izvade) vienā funkcijā nu nekādīgi kopā nepasē - function ir ne tikai keywords, bet arī rīks loģiskas koda struktūras sadomāšanai. imho 2 ir pat ļoti ok, pēc update, kurš neatgrieza nekādu kļūdu tālāk apstrādāt tos pašus datus kurus izdevās updeitot. priekš kam no db prasīt tieši to pašu, kas jau ir zināms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts