pro_killer Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Nu es gribjeu pajautat ka es varu klut par hostetaju nu itka taka citi samaksa naudu un tad tu uzliec vinam par to datubazi ar visu php utt ka to visu var izdarit ? es zinu ka var pats uz sava pc web bet nezinu ka var klut par hostetaju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Ja nezini, tad nevari tāds būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1 Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) Ja nezini, tad nevari tāds būt. Tik skarbi jau nevaidzēja, bet izskatās ka cilvēks grib piepelnītīties (atpelnīt?) ar savu mdsl Edited November 26, 2006 by ok1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro_killer Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 (edited) ne pirmakt es negribu uz sava pc uz cita ! nu kas neviesn nevar paskaidrot nesmu neamz tik stulbs ka domajat bet par sitso esmu eisacejs Edited November 26, 2006 by pro_killer Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Pēc tava teksta, gan tā nešķiet. Ne tu rakstīt pareizi nemāki, ne komatus likt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stopp Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Būtībā jautājums ir aptuveni līdzvērtīgs jautājumam 'kā lai es uztaisu lapu ar reģistrāciju, forumu, SMS ziedojumiem, jaunumiem, dažādiem skiniem u.c. labumiem'. Neies neviens tev te stāstīt gari un plaši. Ir gūgle, ir visādi informācijas avoti. Sāc pētīt dziļāk un uzdod konkrētākus jautājumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro_killer Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 nu es nesaprotu kadel jus piesienaties pie visiem sikumiem labi es atvainojos ka nelieku komatus jo man slinkums likt un tad ari ta pasaki ka nesaproti nevis brauc auguma ! kaut kads sviests neviesn saja php.lv foruma nevar pateikt! nu es nezinu ka skaidrak uzrakstit es gribeju pajautat ka es varu but hostetajs ! nu es zinu ka var prosta www mape uztasisit kadu citu mapi un tad tur saliec ko vaig bet ja tam cilvekam vaiga datubazi ar php ka lai es to uztaisU? es zinu ka pats sev var uztasiti bet nezinu ka var uztaisti citiem nevar taks izmanott vien uu nto pasu datubazi! Būtībā jautājums ir aptuveni līdzvērtīgs jautājumam 'kā lai es uztaisu lapu ar reģistrāciju, forumu, SMS ziedojumiem, jaunumiem, dažādiem skiniem u.c. labumiem'.Neies neviens tev te stāstīt gari un plaši. Ir gūgle, ir visādi informācijas avoti. Sāc pētīt dziļāk un uzdod konkrētākus jautājumus. pirmkat lapu es maku taisit :D es prasu par datubazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) Nu galīgi traks var palikt :). PS. Var gan veidot vairākas datubāzes uz viena servera, pagūglē. PS2. Starpcitu, ja uzreiz būtu teicis, ka nemāki izveidot vairākas db nevis uzdevis nekonkrētu jautājumu, tad atbildes būtu citas. PS3. Nevajag šitos smieklīgos attaisnojumus par komatu nelikšanu, ka slinkums. Ja slinkums, tad ko tu te vispār dari ? Edited November 26, 2006 by andrisp Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro_killer Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 nu labi nemsu tevi vera pasak itad ko rasktit google.lv ? ne es visapr sito jautaju jo redzi saja sadaal daudzi perk hostu nu un no kuriem vini perk vini taks viniem uzlikt datubazi ar visu mysql,php ja vini to velas Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 - http://www.google.lv/search?hl=lv&q=la...lodas+gramatika - http://www.google.lv/search?hl=lv&q=my...create+database Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 nu es nesaprotu kadel jus piesienaties pie visiem sikumiem labi es atvainojos ka nelieku komatus jo man slinkums likt un tad ari ta pasaki ka nesaproti nevis brauc auguma ! varbūt kādam ir slinkums palīdzēt Tev? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro_killer Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 (edited) - http://www.google.lv/search?hl=lv&q=la...lodas+gramatika- http://www.google.lv/search?hl=lv&q=my...create+database Paldies ! Edited November 26, 2006 by pro_killer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 ! nu es zinu ka var prosta www mape uztasisit kadu citu mapi un tad tur saliec ko vaig bet ja tam cilvekam vaiga datubazi ar php ka lai es to uztaisU?pirmkat lapu es maku taisit :D es prasu par datubazem Saac ar to ka uzliec Apache, PHP, MYSQL katru atseviskji ar rocinjaam , nevis izmanto gatavaas programminjas '3 in 1' tad arii 90% jautaajumu pazudiis pashi par sevi.... Un neticu ka maaki normaali uztaisiit lapu izmantojot MYSQL jo tad saads jautaajums vienkarshi nebuutu.... (domaats no sakot no 0 ....), jo tas jau ir pamatu pamats : sakumaa izveidot DB ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZXpower Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Kaut ko hostējot kādam jāspēj nodrošināt arī pietiekošs serviss - nevis "vienreiz kaut ko uzliku, a tad jau redzēs - moš kāds arī naudu iedos" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts