Jump to content
php.lv forumi

Sarakste starp lietotājiem.


Raimiks

Recommended Posts

Un tā es nolemu Uzrakstīt kautko līdzīgu one.lv, bet sastapos ar problēmu ka man realizēt saraksti starp lietotājien. Ja kadam ir skripti un esat laipni paradiet kas un kā. Velētos dzirdēt profesionālju ieteikumus. Tikai bez apdiršanas kas zina tas atbild, kas grib paradīt cik viņš kruts, lai iet uz toleti izdiršas. Jā es esmu iesācējs php, esat iecietīgi.

Edited by Raimiks
Link to comment
Share on other sites

Nu gan tev attieksmīte jau pirmajā postā. Pastāsti, ko nevari izdomāt, un tad varbūt mēs varēsim tev dot padomus. Savādāk tavs jautājums izklausās (un īstenībā arī ir) pēc "HEEEELLPPP!!! Es gribu uztaisīt kautko līzīgu draugiem.lv!!! Iedodiet man skriptus, plzzzz!!! Esmu noobz!!!".

Link to comment
Share on other sites

principā skatoties kā tu taisi. ja katram jūzverim ir tikai inbox, tad viena tabula:

msg_id, from, to, msg

 

ja gribi sent mailus tad var taisīt ar vienu tabulu, kurā atzīmē vai ir izdzēsts no sent vai nav ( vai ir izlasīts, utt).. vai arī divas tabulas - vienā ziņojumi, otrā linkojamā info (kas kur un kā saglabāts, dzēsts vai izlasīts)

Link to comment
Share on other sites

Tabula:

ID | BOXID | From | To | Subject .... etc

 

BOXID = vai nu ar integeriem, vai konstantēm[iNBOX,TRASH,cits_id,custom_box_id]

 

Pie sūtīšanas piedāvāt vai saglabāt arī SentBoxā, ja tāds ir..

 

PS: nevajag baidīties no ierakstu dublēšanas... jo tik pat labi viens jūzers krāj sūtītos ar vērtīgiem linkiem... otrs kaut ko padzēš no incomming :)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...