Jump to content
php.lv forumi

Raimiks

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Raimiks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hmmm Gold.lv nelietoju, bet lietoju www.pro-hosting.lv izvēlējos tāpēc ka: 1. Nava minimāla apmaksas perioda. 2. Par 1,50 Ls 500 MB. Uz MySQl nava limita uz epastiem ari nava limita. 3. Stāv iz servera Cpanel kas ļauj pašam pārvaldīt man iedalito hostingu sākot no epastu radišanas beidzot ar datu bāžu izveidošanu kādas gribu un kad gribu. 4. Pluss uzrakstot uz support pats varu veidot savu tarifu plānu. Bet tā ir mana pieredze un manas domas. Līdz šim lietoju citas firmas hostingu nepatika tieši support darbība, kas par firmu neraksīšu negribu aptraipīt firmas vārdu. Varbut kautkam viņa škiet super. Pats galvenais ir izvēloties hostingu 1. stabilitāte 2. support reakcijas laiks 3. cik daudz ir man ļauts darīt uz hostinga ar man piškirto vietu. 4 protams cena par pakalpojumiem.
  2. Lūdzu nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs. (bubu) bankas visus svītrkodus atpazīst ?? vai viņiem ir vienots standarts??
  3. Kāds ir štrihkodu standarts Latvija. Kurš ir strādajis ar štrihkodim un ir pieredzē kadas ir bijušas problēmas realizācija.
  4. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) 4 ieraksti..
  5. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) ta.. ne viens variant neizgaja :( neko nerakstija.. :(
  6. Nevajag taisīt muļķīgas QUOTEs (bubu) neiet cauri.. tas pats ka bija arī palika :( kadas vel ir idejas.. kur mūsu gaišie prāti???
  7. nē nesanāca :( rezultāta nava :(
  8. luk bāzes kods viss itka norm?? CREATE TABLE `rus_news` ( `news_id` int(11) NOT NULL auto_increment, `news_title` tinytext NOT NULL, `news_dat` tinytext NOT NULL, `news_short_text` mediumtext NOT NULL, `news_full_text` longtext NOT NULL, PRIMARY KEY (`news_id`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=cp1251 AUTO_INCREMENT=5 ; -- -- Дамп данных таблицы `rus_news` -- INSERT INTO `rus_news` (`news_id`, `news_title`, `news_dat`, `news_short_text`, `news_full_text`) VALUES (1, 'последние новости', '12.02.2007', 'на данный момент работают разделы спонсоры ссылки главная контакты', 'Сайт в стадии разработки astalnoje pozhe'), (2, 'последние новости2', '12.02.2007', 'TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST TEST', 'Сайт в стадии разработки astalnoje pozhe'),
  9. Gribēju lai uz lapuses budu redzamas 3 pedejas ziņas. http://speedwaygp.lv/?page=news bet atēlo tikai pēdejo ?? Lūk koda gabals. <?php $result = mysql_query("SELECT * FROM $news order by news_dat desc LIMIT 3") or die(mysql_error()); while ($arr = mysql_fetch_array($result)) { $title = $arr['news_title']; $text = $arr['news_short_text']; $dat = $arr['news_date']; $content = '<table width=100% border=0 cellspacing=0 cellpadding=10 align=center style="border: #c47f2c 1px dashed;" height="100%"> <tr> <td align=left><p align=justify><b>'.$title.'</b> <hr align=left> '.$text.' <hr align=right> <div align=right>Publicets: <i>'.$date.'</i></div></p></td> </tr> </table> <br>'; } ?>
  10. Var dirsties stundam vinam uz otru teikt.... Kam vajadzes tas arī atnāks pie mums. Ja jums nevajaga tad arī nesakat neko. Apdirst katrs var pat skolniekam pietiks prata to izdarīt. Bet, pirms apdirst parbaudi.. ja nēsi parbaudijis un apbdirs tas nozime ka nesi kompitents. Cerams ka ar šo viss beiksies.
  11. Savu nepatiku vari paturēt sevi. Kam būs itresanti tie sadarbosies, bet kam nebus dzivos savudzīvi. Bet ja tu gribeji izcelties un pieradīt ka esi baigais.. tad tev sanaca. :)
  12. Labdien brāļi programisti vēlos jums piedavat profesionalu hostingu tuvak varat apskatīt šeit. Atvainojos, bet pagaidām tikai krievu valodā, bet domaju ka daudziem tas nesastādis grutības. Uz daudziem jautajumies atbildes atradīsast uz saita, bet ja nē tad droši rakstat es atbildēšu
  13. Man serveris ir izvitots Latneta. Gļuku pagaidām nava bijis nets nava brucis elektrība nava pazudusi. Esmu priecigs viss stabili strada un varu titk klat serveritim 24 stundas dienakti uzradot specialu kartinju. Bija gadijums ka dzelzis aizlidoja nakt vidu nacas braukt mainit.
  14. Raimiks

    Apmaksa

    Taisu hostingam saitu shema tada.. klients registrejas-->saņem rēķinu apmaksai-->iet uz banku apmaksā--->kā tiko tiek sanemta apmaksa programa redz ka ir notikusi apmaksa (klient apmaksajot norada savu ID numuru) un automatiski atzime sistēma ka nava paradu un viss ir oki. Konts atrodas UNIBANKA
  15. Raimiks

    Apmaksa

    Cilveks apmaksajot pakalpojumu parskaita naudinju man uz rekinu, es sanemu no bankas sms, bet var,lai mana programa sanemtu vai nemtu datus par paskaitijumiem un atzimetu pie sevis ka klient ir apmaksajis ?? P.S Atbildiet pa temai.. ja nezinat atbildi nebazities.
×
×
  • Create New...