Delfins Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Iesākās offtopiks par "velotusu" citā topikā :) Postējam visu, kas ir "uz sirds". Ja būs sauss (kas, manuprāt, gandrīz kā neiespējams), tad varam paspēt šosezon aizbraukt kaut kur - Kādu plānoto distanci? - Min. ctusētāji? - Uz kurieni PS: es piedāvāju uz molu (vecmilgrāvī) ... baig patīk šis posms, it īpaši, kas sākās aiz kanāla/Mezāparka (no centra turpušurpu ~60km ) Vai arī apkārt Ķišezeram... ideāls ceļš Rūdītiem piedāvātu arī līdz+apkārt Kaņierezeram PPS: es diemžēl piedalīšos tikai pa šoseju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 piedalos piedalos :) dova ja būs 6-7dien labs laiks, ta braucam. uz molu ir braukts - ceļš nav no pateicīgākajiem (pēdējā posmā)... braucot atpakaļ apmaldījāmies mežā :D principā maršruts ir pilnīgi vienalga - tā lai brauciens ir vismaz 2-3h Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Būtu es rīdzinieks, ar labrāt pavizinātos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 (edited) hmnc, a es pa mežu nē... :( Kaut arī mēģināju atpakaļ braukt no mola, biju domājis ka ir asfalts, a tur izrādījās tikai mazs gabaliņš :))) dabūju stumties andrisp, Jēkabpilī esi? 150km asociējās tikai ar to :) Edited October 25, 2006 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Nē, Limbažos. Tas 150 nezkāpēc izspļāvās. Ja brauciens pierīgā, tad kādi 100 km man kulšanās sanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldy Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 ooo sasparojušies esat :) velo tas ir labi, pats gan kopš augusta neesu braucis. ja netaisaties braukt pa koplietošanas ceļu, tad varbūt es ar piesakos, tik laikam, ka ne šajās brīvdienās :( bet vispār jāsāk domāt par sportazāles apmeklējumu no rītiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Delfins - tur var izbraukt pa asfaltu, es tikko atcerējos, ka ar mašīnu vienreiz biju aizbraucis. tiesa gan, tas bija ziemā un naktī :D bet cik atceros tad +/- asfalts tur bija visur. reckur arī aptuveno asfaltēto maršrutu uzzīmēju: http://alternative.lv/tmp/mols.jpg a tev šosejnieks, ka pa mežu nebraukā? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 (edited) Jep. Da to ceļu es zinu... Bet ja tu brauc "pa taisno", ir iespēja iekulties nepatikšanās - dziļas smalkās smiltis :) Cik skatījos daudziem autiņiem tur bija problēmas ar izbraukšanu. Vēl alternatīva - līdz Siguldai.. vismaz labā sāna josla parasti neaizņemta, bet borings... (kaut gan ja brauc kopā..) Apkārt Ķišezeram incāk.. ir ko redzēt. Bet mašinās daudz un šaurs ceļš. Edited October 25, 2006 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 vo es toreiz arī pa taisno ar velo iebraucu, tad vēl kaut kur nogriezos un vsjo - mežs bez dzīvības pazīmēm :) vienkārši pa šoseju garlaicīgi - pietam pa ceļam gan jau gribēsies apspriest ar ko ie7 labāks par ff2 utt :D aa un vienreiz braucot pa šoseju mani kkādi debīli idioti ar mašīnu mēģināja notriekt vai vismaz nobiedēt pamatīgi. nēnu tas mols izskatās vispār cerīgākais Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Man tā šoseja ne īpaši patīk (visi iemesli iepriekš jau pieminēti), kaut arī man pašām vecs vācu šosejnieks. :) Kauns pat ar tādu rādīties cilvēkos. Vismaz stūre būtu sporta, bet tā ir parastā un vēl piemetināta. :-S Kādi veļūki vispār php-istiem? Gan jau Peugeot līderis, ne? :LOL: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 a kāda starpība kāds velo? galvenais, lai labi ripo. pašam mtb no scott. nesūdzos :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 (edited) 901'04 [Poršē Carrera :)] PS: nav nevainas šosejai... galvenais neraustīties uz lielceļa. Bet ja grib parunāties, tad vienīgais ceļš ir Pleskavas šoseja :) Edited October 25, 2006 by Delfins Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 vispār ja grib parunāties tad var kaut kur vienkārši pa aliņam iemest kādreiz :) labi, bet par tēmu runājot - ja ir labs laiks 6-7dien, kuri tautieši piesakās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GedroX Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Jau mūžību neesmu mājās bijis. Tagad tieši pabrīva 6, 7diena sanāk... Mož laižam ar veļūkiem uz D-pili? :LOL: Kādreiz tāda doma bija, bet nav sanācis dūšas realizēt. Tāda ekstrēma šoseja. Notriektu jau Rīgas rajonā. =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmnc Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 ar velo pa Daugavpils šoseju varētu būt viens no pašnāvības veidiem :D pietam ar velo uz asfalta krītot tikai uz 30km/h var nevājas traumas dabūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts