IM24LV Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Nav kādam zināms kāds saits kurā ir par to kas rakstīts? googlee tikai par image vertification. vnk nevaru saprast kā uztaisīt lai viņš saprastu Es uztaisīju lai katru reizi parāda random skaitļus un , bet nevaru izdomāt kā uztaisīt lai pārbauda tos skaitļus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 check_my_number($number) Kur problēma? Iemācies pareizi rakstīt angliski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 (edited) Problēma tāda ka acīmredzot kods pats pa sevi tāds palīkāks. Nav kkur gatavs vertification? nesaku ka ņemšu viņu tādu, man ir pavisam cita IDEJA bet jāpasjkatās kā tam kodam vispār jāizskatās un jāfunkcionē! ===================== Un kur ted es esmu kļūdījies angļu valodā? :P vertification Edited October 2, 2006 by IM24LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Da kaut vai return is_numeric($mynumber); vai return ereg('^0-9$',$mynumber); Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Liekas, ka IM24LV vēlas uztaisīt "autentifikāciju uz cilvēciskumu". Ja jā, tad ieglabā sesijā uzģenerēto ciparu virkni, un pēc tam kad forma nopostota, tad pārbaudi vai ievadītais cipars sakrīt ar sesijā ieglabāto. Ja nē, tad skaties http://lv.php.net/manual/en/function.is-numeric.php un vēl labāk http://lv.php.net/manual/en/function.ctype-digit.php (Šis tipa ir drošāk, jo nelaiž cauri hexadecimālos un reālos skaitļus). Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 jā, vēlos gan "atuentitācioju uz cilvēciskumu :) bet nav kkur gatavs piemērs? grūti saprast man ko tu saki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 es nesaprotu, ko tu nemācēt uztaisīt pašam. Pieļauju iespēju, ka var iekļauties 3 rindiņās (pati pārbaude, bez ģenerēšanas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 grūti saprast man ko tu saki... Sesijas lietot māki ? Ja ne, tad iemācies vispirms to. Tas nav sarežģīti elementārā līmenī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.brown Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 (edited) Pieļauju iespēju, ka var iekļauties 3 rindiņās (pati pārbaude, bez ģenerēšanas) if($_SESSION['control_number'] != $_POST['control_number']) die('Nepareizs validacijas kods'); Ko tu vēl divās rindiņās gribēji likt? :) Edited October 2, 2006 by john.brown Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 varification != vertification Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 verification :) PS: john.brown, tā jau ir piekasīšanās... es personīgi rakstītu 3/4-ās tavu kodu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john.brown Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Nu, labi, labi... Neņem pie sirds. Tā vairāk bija spokošanās par tēmas saturīgumu :) Skaidrs, ka reāli taisīt die(), ja cipari nesakrīt nav jēgas... Tak brīnos par jauno "programētāju" prāta spējām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 nav kādam kas gatavs? example? vajag redzēt pilnu kodu, lai varētu saprast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Sesijas apguvi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM24LV Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 php soli pa solim par sesijaam neatradu. kaads ir cits nosaukums veel taam sesijaam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts