Jump to content
php.lv forumi

Kā apgūt php?


ricshs

Recommended Posts

Pēc kā tad nāci, ja ne pamācības.

 

Vispār jau to Zīverta grāmatu var ieteikt, sākumā varēs kaut ko iebraukt, taču, ja nekad agrāk nekas programmēts nav, tad samācīsies glupības un nevarēs atmest.

Link to comment
Share on other sites

Nopērc kādu grāmatu. Ja lasi krieviski, tad daudz visādu ir. Ja angliski - arī nav mazums. Tik latviski laikam nav nekā. Un sāc pamazām rakstīt kaut ko. Un uzreiz, kā kaut kas neiet, neskrien uz forumu, prasot, lai kāds iedod gatavu, bet pamēģini no sākuma pats saprast, kas un kā. Pēti citu rakstīto, un mēģini saprast, kāpēc ir uzrakstīts tā, un ne savādāk.

Pacietība un centība... Un viss notiks :)

Link to comment
Share on other sites

Forums nekad neaizvietos kaut cik sistemātiskas zināšanas. Toties ar glupjiem jautājumiem tikai kaitini tā iemītniekus :) Un jēgas nekādas. Ja lasi krieviski vai angliski, pameklē В. Гилмор, PHP4 учебный курс /W.J. Gilmore A Programmer`s Introduction to PHP4. Imho, saturīga un laba grāmata iesākumam.

Link to comment
Share on other sites

Vienkāršs un samērā efektivs veids ir no elementārām pamācībām (tipa: "Hello World") apgūt pašus epelemtārākos datu izvades un apstrādes veidus. tad izdomāt kādu projektu, kuru gribi izveidot un tad burties cauri konkrētām problēmām un risinājumiem pa manuāļiem un ja netiec galā - pajautāt forumā.

 

Uz konkrētiem jautājumiem tev atbildēs labprāt. Galvenais pameklē pa priekšu vai kas tāds jau nav apskatīts.

Ļoti daudz kas atrodams ir no apkopotā topicaa: http://php.lv/f/index.php?showtopic=2935

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...