Jump to content
php.lv forumi

Optimāls hostings, ja esat iecerējis vairākus web-projektus


tex_the_dexter

Recommended Posts

Es tomēr ieteiktu vairāk skatīties ārzemju hostinga virzienā - tas ir daudz stabilāks un lētāks. Par 6,45 USD (3,70 Ls) varat iegūt 20 GB diska vietu ar 300 GB bandwidth, kur iespējams izvietot sešus atsevišķus web projektus. Tie nav nekādi subdomēni vai aliases - sešas neatkarīgas IP adreses! MYSQL cienītājiem - 50 datubāzes... manuprāt pilnīgi pietiekoši :) Beztam ir iespējams bez liekām galvassāpēm iegūt arī COM domēnus:

Klikšķiniet šeit un noformējot hostingu saņemsiet 3 .COM domēnus par BRĪVU! (pirmā gada reģistrācijas maksa vai arī viens .COM domēns par brīvu uz 3 gadiem)

Mazliet noprecizēšu cenu - 3,70 Ls ir tad, ja piereģistrējaties uz 2 gadu hostingu, ja slēdzat līgumu uz 1 gadu, cena nedaudz augstāka - 7.95 USD/mēnesī jeb 4,50 Ls. Man personīgi šāda shēma ir vairāk pie sirds - samaksā gadu uz priekšu un vairāk ne par ko nedomā.

Kaut kas tāds iespējams tikai laimīgajā Amerikā, taču tagad arī letiņi var uz šo hostingu pieteikties - galvenais, lai būtu drosme un kredītkarte kabatā :)

Edited by bubu
Link to comment
Share on other sites

Atvainojiet par (varbūt) nevajadzīgu ironiju, bet drosme gan būs vajadzīga.

Es neticu šādu pakalpojumu kvalitātei - visticamāk tā atbilst cenai.

Starp citu, par šo jau kādreiz tika runāts.

Edited by eglitis
Link to comment
Share on other sites

Atvainojiet par (varbūt) nevajadzīgu ironiju, bet drosme gan būs vajadzīga.

Es neticu šādu pakalpojumu kvalitātei - visticamāk tā atbilst cenai.

 

Vai jums liekas, ka vietējais hostings varētu būt kvalitatīvāks par amerikāņu? Es pats personīgi turu savus projektus šajos serveros. Jau vairāk kā 8 gadus turu savas lapas uz ASV serveriem. Sākotnēji tas bija Godaddy.com, taču pēc tam, kad parādījās šis, par kuru stāstīju, uz Godaddy atstāju vairs tikai vienu saitu.

 

Bez tam, ja jūs māc šaubas, vienu mēnesi varat izmēģināt pilnīgi bez riska - ja nepatiks, naudu atgriezīs līdz pēdējai kapeikai. Arī tas vēl nav viss - ja, piemēram, trešajā mēnesī sapratīsiet, ka tas tomēr neatbilst jūsu vēlmēm, atlikušo naudu saņemsiet atpakaļ.

 

Ja man jāsaka godīgi, Latvijā normāls hostings nemaz nevar eksistēt (piedodiet, ja kādu aizskāru) - pieredze maza, tehnika švaka.

 

Jūs māc šaubas par cenu? Amerikai tā ir pilnīgi normāla cena, jo šajā valstī hostingu var iegūt arī par 1,99 USD/mēnesī... tāpēc, ka tā ir Amerika :)

Edited by tex_the_dexter
Link to comment
Share on other sites

nah*, man darīt nav ko?

Anyway referali/etc šits ir spams, kas NAV welkomēts forumā... a subj. pārdomās par ārzemju hostingu vatr paturēt pie sevis, .. nav ko raudāt uz visu pasauli...

 

PS: haļava nerulz, un tie 3 domeni ir suņu kaka, gan jau kaut kādas lamatas...

Link to comment
Share on other sites

Ja man jāsaka godīgi, Latvijā normāls hostings nemaz nevar eksistēt (piedodiet, ja kādu aizskāru) - pieredze maza, tehnika švaka.

Iebrauci dziljaas auzaas.....

Neko jau sev ... ta te dazs labs hosteetaajs uztur serverus par kaadiem Daza labaa ASV kompaanija var tikai sapnjot,

Piedevaam par pieredzi --> Latviijaa ir speecialisti kas straadaa ar Kompjiem jau sakot no pasiem pirmsaakumiem, tad kad vinju (kompju skaits) pasaulee bija skaitaams dazos desmitos, un liidz Bilija eerai, vel bija jaagaida vairaaki desmiti gadu...

-Nevajag aizmirst ka Riigaa tika Uzbuuveets viens (ja ne pirmais) no pirmajiem kompjuuteriem PSRS,

un Kompjuuteri tad Vispaar bija tikai ASV un PSRS....

--------

Un ja runa ir par Web hosteetaajiem, un darbinjieku pieredzi, tad domaaju ka patcmit gadu peiredze Web hosteeshanaa, nav maz, un arii tehnika nevienmerr ir tik svaka, tas pats sakaams uz tiikla aatrumiem,

Piedevaam, ja tas ir Latvijas projekts (prieksh LV zonas) tad izvietojot uz LV serveriem aatrums buus krietni aatraaks nekaa ja tas viss velkaas no ASV, piedevaam daudziem Lietotaajiem NAV arzemju trafika pa dienu....

 

Taa kaa &$@!(&&$&$ Spamer @*#*%#*%#......

--------------

edit: piedevaam peec 'Katrinas' ploshiishanaas Visa pasaule redzeeja Cik noturiigi un stabili ir ASV hostina serveri :)

Latviijaa varu nosaukt (bez liekas domaashanas) vismaz divus hosteetaajus kam pashiem(vai izmanto ksada) ir normaali UPS un generaatori Ja peksnji notiktu Elektriibas padeves paaraavums, piedevaam LV taada iepeeja ir krietni retaaka nekaa ASV (kur Elektriibas padeves paaraavumi nav nemaz tik reta paraadiiba (saliidzinaajumaa ar LV).

+ ja peeksniji hosteetaajs partrauc savu darbiibu tad (ja tas ir uz ASV) vari iet ieskrieties un aizmirst par saviem datiem... LV vismaz ir kaada ceriiba dabuut rokaa pashu hosteetaaju un saglaabt datus....

----------------

Edited by Grey_Wolf
Link to comment
Share on other sites

a ar ko sliktāks mans HP dual Opteron serveris kas nohostēts iekš DEAC pazemes centra ar visādiem upšiem un visu citu, par kkādiem amīšu analogiem?! huh?!

lūdzu man nopietnus argumentus!

Opteroni nav Enteprise ready (sīkumos neiegrimstot) tāda piemēram vismaz ir officiāla IBM nostāja.. ja tu gribi argumentus :)

 

tas ko tex_the_dexter tur raksta varbūt kādam noder bet 99% LV variantā nē jo:

1) tā ir arzemju truba - tas nozīmē ka visus potenciālos mdsl/pdsl u.c. un principā arī daudzis citus subprovaideru klientus var pa dienu norakstīt jo ātruma nekāda

 

2) tā vāvuļošana par Ameriku tāda smieklīga sanāk.. nu ok ņemam tos 2 vai 6 USD/mēnesi.. tagad kaut kādus rebate 300Gb hdd maksā ap 80USD .. uzsēdinam uz viena HDD tur 10-20 vai 100 (attiecīgi ar mazāk speisu) lietotājus iedodam katram pa 10Gb .. saštopējam uz viena servera šitādus pāris diskus un mums virtuāls speiss pat līdz pāris tūkstošiem lietotāju.. un tad parēķini cik ilgā (ātrā) laikā visa HW jau ir nopirkta un sāk atmaksāties. LV variantā nav to tūkstošu lietotāju/projektu līdz ar to ķēpāties ar kaut kādiem sīkiem juzeriem kuriem paratsi ir lielas prasības neatmaksājas..

 

Ja man jāsaka godīgi, Latvijā normāls hostings nemaz nevar eksistēt (piedodiet, ja kādu aizskāru) - pieredze maza, tehnika švaka.

Ja pirmajai teikuma daļai var piekrist (piezīmējot masshostings) tad otrā ir pilnīgs bullshits.

Mainframes un Blade centri ir pietiekami, kā arī specīalistu ir diezgan daudz.. protams ir slikta tendence viņiem ar laiku emigrēt uz citurieni..

Link to comment
Share on other sites

Roze , hmnc--> ush ko teicu... :) Pilniingi piekriitu... Naff ASV (un vispar) arzemju hostingus...

Ja Firma NAV speejiiga samaksaat 10LS meenesii par hostingu => jautaajums vai gribeeshu pirkt pie vinjiem preci kuras veertiiba ir vairaaki K.... ?

--> visticamaak ka nepirkshu.....

--------

P.S. tas pats uz mazajaam firmeleem.... baismi labs portals... => visa info panjemta no Ineta... praktiski nekas nav orginals.....Protms ka negrib maksaat par hostingu.....(nedomaaju ka 2-20LS ir tik liela summa, ja par 1 reklamu noplesh 100LS dienaa... )

Link to comment
Share on other sites

Roze - a precīzāk ko tas nozīmē par to Enterprise?

tieši tagad notiek jauna servera iepirkšana un reālākais variants ir HP dual Opteron kārba. vai labāk iesaki ņemt ko citu? naudas ir +/- 2k Ls. Vajag vismaz 3 SCSI diskus, ko karināt uz RAID5 (viss iekļauts tajos 2k)...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...